Live τώρα    
22°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
22 °C
20.2°C23.8°C
3 BF 42%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αίθριος καιρός
22 °C
19.1°C22.7°C
2 BF 55%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
18 °C
18.0°C19.9°C
4 BF 60%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Σποραδικές νεφώσεις
20 °C
18.8°C20.8°C
5 BF 45%
ΛΑΡΙΣΑ
Αίθριος καιρός
23 °C
22.9°C22.9°C
3 BF 31%
Φ. Κούβελα: Η κυβέρνηση είναι υπόλογη και πρέπει να αναλάβει τις ευθύνες της απέναντι στο Β. Δημάκη
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Φ. Κούβελα: Η κυβέρνηση είναι υπόλογη και πρέπει να αναλάβει τις ευθύνες της απέναντι στο Β. Δημάκη

"Υπερασπιζόμαστε τον Βασίλη Δημάκη χωρίς καμία επιφύλαξη. Υπερασπιζόμαστε το δικαίωμά του στην μόρφωση, την αξιοπρέπεια και κυρίως την ίδια τη ζωή" σημείωσε με έμφαση η πρώην Γενική Γραμματέας Ισότητας των Φύλων, Φωτεινή Κούβελα, σε ανάρτησή της με αφορμή την αναλγησία της Πολιτείας απέναντι στον κρατούμενο Βασίλη Δημάκη, που ξεκίνησε για τρίτη φορά απεργία πείνας και δίψας.

"Η Γ.Γ. Αντεγκληματικής Πολιτικής, Σοφία Νικολάου, με τη συνολική της στάση, την αυταρχική και εκδικητική της συμπεριφορά και πρόσφατα με τις απαράδεκτες και εμπρηστικές δηλώσεις της στο Twitter, έδειξε ότι είναι ακατάλληλη έως και επικίνδυνη για αυτή τη θέση και γι αυτό πρέπει να πάει κανονικά στο σπίτι της πριν είναι πολύ αργά" έγραψε χαρακτηριστικά η Φ. Κούβελα.

https://www.facebook.com/plugins/post.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Ffotini.kouvela%2Fposts%2F10219131726777582&width=500

"Υπερασπιζόμαστε το αυτονόητο και ας το αρνούνται πεισματικά κάποιοι και κάποιες: ανάλγητα, βάναυσα, απάνθρωπα.
Υπερασπιζόμαστε επίσης και αγωνιζόμαστε για τη στελέχωση των θέσεων πολιτικής και κυβερνητικής ευθύνης από πολλές γυναίκες που ξέρουν καλά τη δουλειά τους και την κάνουν σωστά, απαντάνε με ψυχραιμία και επιχειρήματα στις πολιτικές αντιπαραθέσεις ως δημόσια πρόσωπα, έχουν βαθιά επίγνωση των ευθυνών τους απέναντι σε κάθε δίκαιο και ανθρώπινο αίτημα, σέβονται και υπερασπίζονται με ευαισθησία τη δημοκρατία και τα ανθρώπινα δικαιώματα ακόμα και μέσα στις φυλακές.

Η Γ.Γ. Αντεγκληματικής Πολιτικής, Σοφία Νικολάου, με τη συνολική της στάση, την αυταρχική και εκδικητική της συμπεριφορά και πρόσφατα με τις απαράδεκτες και εμπρηστικές δηλώσεις της στο Twitter, έδειξε ότι είναι ακατάλληλη έως και επικίνδυνη για αυτή τη θέση και γι αυτό πρέπει να πάει κανονικά στο σπίτι της πριν είναι πολύ αργά.

Η κυβέρνηση είναι υπόλογη και πρέπει να αναλάβει τις ευθύνες της".

Στηρίξτε την έγκυρη και μαχητική ενημέρωση. Στηρίξτε την Αυγή. Μπείτε στο syndromes.avgi.gr και αποκτήστε ηλεκτρονική συνδρομή στο 50% της τιμής.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL