Live τώρα    
24°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
24 °C
22.4°C26.9°C
3 BF 58%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αίθριος καιρός
26 °C
21.3°C28.2°C
2 BF 44%
ΠΑΤΡΑ
Αυξημένες νεφώσεις
22 °C
21.6°C24.0°C
3 BF 67%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Αίθριος καιρός
26 °C
22.1°C26.9°C
5 BF 30%
ΛΑΡΙΣΑ
Σποραδικές νεφώσεις
28 °C
27.9°C27.9°C
0 BF 26%
Στ. Κούλογλου: Αποτέλεσμα δημιουργικής λογιστικής τα μέτρα 24 δισ. (Video)
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Στ. Κούλογλου: Αποτέλεσμα δημιουργικής λογιστικής τα μέτρα 24 δισ. (Video)

Τα 24 δισ. ευρώ δεν υπάρχουν πουθενά, είναι τελείως πλασματικό νούμερο και είναι αποτέλεσμα δημιουργικής λογιστικής ανέφερε ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Στέλιος Κούλογλου, σχολιάζοντας τα μέτρα στήριξης που ανακοίνωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.https://www.youtube.com/embed/w8nwRrtd2fg

Όπως σημείωσε ο Στ. Κούλογλου μιλώντας στην τηλεόραση του Ant1, η κυβέρνηση βρίσκεται σε πολύ δύσκολη θέση και έχει να αντιμετωπίσει μία πρωτόγνωρη κατάσταση. Όπως όμως είπε, αυτό απαιτεί ειλικρίνεια απέναντι στους πολίτες. «Τα πραγματικά μέτρα, αυτά που έχουν εξεταστεί και εγκριθεί από την Κομισιόν είναι 8,5 δισ. Σε αυτά προσθέτουν την επιστρεπτέα προκαταβολή και τις εγγυήσεις και έτσι φτάνουμε συνολικά στα 14 δις.» εξήγησε ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και συμπλήρωσε:

«Τα 8,5 είναι πραγματικά, εκταμιεύονται από το δημόσιο, μετά γίνεται ένα απίστευτο λογικό άλμα λέγοντας ότι “με αυτό που κάνουμε θα φτάσουμε στα 20 δις”. Αν η γιαγιά μου είχε καρούλια θα ήταν πατίνι…» τόνισε χαρακτηριστικά.

Ο Στ. Κούλογου επισήμανε ότι η Ελλάδα είναι ουραγός στην Ευρώπη στα μέτρα στήριξης και έφερε ως παράδειγμα την Πορτογαλία η οποία έχει πάρει 28 δισ. μέτρα. «Είμαστε σχεδόν στο ¼. Έχουν μείνει έξω μια σειρά από επιχειρήσεις. Πώς θα ζήσουν αυτοί οι άνθρωποι; Το ίδιο συμβαίνει με τους εργαζόμενους που μειώνεται ο μισθός του κατά 20%. Αν τα μέτρα δεν είναι εμπροσθοβαρή θα προκαλέσουμε μεγαλύτερη ύφεση στην οικονομία και μετά θα πληρώνουμε» υπογράμμισε ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

Συντάκτης: avgi.gr

Στηρίξτε την έγκυρη και μαχητική ενημέρωση. Στηρίξτε την Αυγή. Μπείτε στο syndromes.avgi.gr και αποκτήστε ηλεκτρονική συνδρομή στο 50% της τιμής.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL