Live τώρα    
23°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
23 °C
21.1°C24.7°C
2 BF 40%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αίθριος καιρός
22 °C
18.6°C23.8°C
3 BF 41%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
18 °C
18.2°C23.2°C
2 BF 68%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
21 °C
20.8°C21.6°C
2 BF 62%
ΛΑΡΙΣΑ
Ελαφρές νεφώσεις
20 °C
19.9°C22.4°C
2 BF 52%
Δ.Τσοβόλας: Να εξαιρεθούν ο πρόεδρος και μέλη της προανακριτικής επιτροπής
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Δ.Τσοβόλας: Να εξαιρεθούν ο πρόεδρος και μέλη της προανακριτικής επιτροπής

Ζήτημα εξαίρεσης του προέδρου και μελών της ειδικής κοινοβουλευτικής επιτροπής προκαταρκτικής εξέτασης, που μίλησαν σήμερα στην Ολομέλεια, εγείρει ο συνήγορος του πρώην αναπληρωτή υπουργού Δικαιοσύνης Δημήτρη Παπαγγελόπουλου, Δημήτρης Τσοβόλας.

Ο ίδιος κατηγορεί για μεροληψία και για «προειλημμένες αποφάσεις» ορισμένους βουλευτές που μετέχουν στην προανακριτική επιτροπή της Βουλής, καθώς και τον ίδιο τον πρόεδρό της.

Τέλος ο ίδιος υπογραμμίζει πως «σήμερα αποκαλύφθηκε πως η δίωξη είναι πολιτική.

Η δήλωσή του Δ.Τσοβόλα:

«Στη σημερινή συνεδρίαση της Ολομέλειας της Βουλής αποδείχτηκε ότι η Ν.Δ. και το ΚΙΝΑΛ, στο βωμό της μικροκομματικής σκοπιμότητας, των εσωκομματικών ισορροπιών και του ρεβανσισμού, θυσίασαν την νομιμότητα, την ηθική και τα στοιχειώδη ανθρώπινα δικαιώματα του Δημήτρη Παπαγγελόπουλου. Διάβαζαν παραπλανητικά αποσπάσματα μυστικών μαρτυρικών καταθέσεων, μίλησαν μέλη της ειδικής κοινοβουλευτικής προκαταρκτικής επιτροπής περί υπάρξεως σοβαρών ενδείξεων ενοχής του Παπαγγελόπουλου, εκδηλώνοντας παράνομη μεροληψία κατά την άσκηση των καθηκόντων στην κοινοβουλευτική επιτροπή.

Οι ομιλίες σήμερα του προέδρου και μελών της ειδικής κοινοβουλευτικής επιτροπής στην Ολομέλεια της Βουλής, καθιστούν αυτούς εξαιρετέους από την επιτροπή, γιατί έχουν εκφράσει άποψη περί δήθεν ενδείξεων ενοχής του Παπαγγελόπουλου και αυτό αποδεικνύει την μεροληψία τους και τις προειλημμένες αποφάσεις τους.

Αποκαλύφθηκε πλήρως σήμερα στην Βουλή ότι η δίωξη είναι πολιτική».

Στηρίξτε την έγκυρη και μαχητική ενημέρωση. Στηρίξτε την Αυγή. Μπείτε στο syndromes.avgi.gr και αποκτήστε ηλεκτρονική συνδρομή στο 50% της τιμής.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL