Live τώρα    
20°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
20 °C
19.3°C20.4°C
2 BF 76%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αραιές νεφώσεις
15 °C
13.6°C15.6°C
1 BF 89%
ΠΑΤΡΑ
Ελαφρές νεφώσεις
19 °C
16.6°C18.8°C
2 BF 81%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Αραιές νεφώσεις
25 °C
24.8°C24.8°C
6 BF 44%
ΛΑΡΙΣΑ
Σποραδικές νεφώσεις
13 °C
12.9°C13.4°C
0 BF 100%
Γ. Μπαλάφας: Εξειδικευμένες οι προτάσεις του ΣΥΡΙΖΑ για τουρισμό και εστίαση
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Γ. Μπαλάφας: Εξειδικευμένες οι προτάσεις του ΣΥΡΙΖΑ για τουρισμό και εστίαση

«Η αλλαγή των συνθηκών και τα νέα στοιχεία τα οποία αυτές δημιουργούν μας ωθούν στην αναζήτηση επικαιροποιημένων προτάσεων και στην ενσωμάτωση των νέων δεδομένων για να ανταποκριθούμε στις κοινωνικές ανάγκες» δήλωσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Μπαλάφας.

«Από την πρώτη στιγμή της κρίσης δεν κάναμε μία αντιπολίτευση-σπέκουλα πάνω στον πόνο των ανθρώπων, αλλά κάναμε αντιπολίτευση προτάσεων. Το ίδιο συνεχίζουμε και τώρα. Νέο κοινωνικό συμβόλαιο, λοιπόν, με το λαό. Αυτό αφορά όλες τις κοινωνικές κατηγορίες. Τους εργαζόμενους, τους μισθωτούς, τις ΜμΕ, τους αυτο-απασχολούμενους, τους επιστήμονες, τους ελεύθερους επαγγελματίες, όλους όσοι αποτελούν την οικονομική βάση και αυτή τη στιγμή πλήττονται» τόνισε μιλώντας στον δημοτικό ραδιοφωνικό σταθμό του Πειραιά Κανάλι1 90,4FM.

«Δεύτερο σημείο στην πρότασή μας είναι η αύξηση των δημόσιων επενδύσεων. Μία δοκιμασμένη και θετική πρακτική, ιδιαίτερα σε περιόδους κρίσης. Και φυσικά,  για τη στήριξη των πιο ευάλωτων συνανθρώπων μας θέτουμε την ανάγκη ενός δικτύου αλληλεγγύης και ασφάλειας.

Προφανώς, λαμβάνουμε υπόψη μας τη δυσμενέστατη κατάσταση και την εξαπάτηση της μεσαίας τάξης από τον κ. Μητσοτάκη και γι’ αυτό προτείνουμε μέτρα ρεαλιστικά και κοστολογημένα καλώντας την κυβέρνηση να τα υιοθετήσει» υπογράμμισε ο Γ. Μπαλάφας.

Κληθείς να σχολιάσει τα σενάρια περί πρόωρων εκλογών και ανασχηματισμού, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ σημείωσε ότι «όλες αυτές οι συζητήσεις που γίνονται γύρω από ανασχηματισμό ή εκλογές και, μάλιστα, μέσω διαρροών δηλώνουν την ανευθυνότητα και τον κυνισμό της κυβέρνησης. Βιώνουμε μια πολύ δύσκολη συγκυρία τόσο σε οικονομικό όσο και σε υγειονομικό επίπεδο. Είναι ανεπίτρεπτα τα πολιτικά “παιχνίδια” της κυβέρνησης την ώρα που ο κόσμος αγωνιά».

»Η κυβέρνηση πάσχει από έλλειψη σοβαρότητας και αυτό το βλέπουμε καθημερινά στις διάφορες αποφάσεις της. Παίρνουν ένα αχρείαστο ρίσκο για την λειτουργία για δέκα μέρες των σχολείων παρά την έντονη αντίθεση των εκπαιδευτικών και των γονέων. Αποφασίζουν την επαναλειτουργία των κλειστών Mall, αλλά καθυστερούν την επαναλειτουργία των καταστημάτων εστίασης. Στέλνουν ομάδες καταστολής στις πλατείες αλλά ταυτόχρονα “στήνεται η φιέστα” του δημάρχου στην πλατεία Ομονοίας, χωρίς καμία ενόχληση από την αστυνομία. Μόνο ως έλλειψη σοβαρότητας και έκφραση κυνισμού και ανευθυνότητας μπορούν να χαρακτηριστούν όλα αυτά» τόνισε ο Γ. Μπαλάφας και συμπλήρωσε:

«Προφανώς είναι δικαίωμα του πρωθυπουργού η διεξαγωγή πρόωρων εκλογών, αλλά θα πρέπει να μας εξηγήσει τους λόγους και το πρόγραμμά του. Εμείς θα αντιμετωπίσουμε με σοβαρότητα και προετοιμασία  κάθε ενδεχόμενο».

Στηρίξτε την έγκυρη και μαχητική ενημέρωση. Στηρίξτε την Αυγή. Μπείτε στο syndromes.avgi.gr και αποκτήστε ηλεκτρονική συνδρομή στο 50% της τιμής.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL