Live τώρα    
19°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Σποραδικές νεφώσεις
19 °C
17.1°C20.7°C
4 BF 50%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
20 °C
18.5°C21.9°C
2 BF 38%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
18 °C
18.2°C20.5°C
3 BF 60%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
20 °C
19.4°C21.4°C
5 BF 44%
ΛΑΡΙΣΑ
Σποραδικές νεφώσεις
19 °C
18.9°C19.5°C
2 BF 45%
Καφαντάρη: Έκθετος ο Πρωθυπουργός όσο διατηρεί τον κ. Βρούτση στη θέση του (Video)
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Καφαντάρη: Έκθετος ο Πρωθυπουργός όσο διατηρεί τον κ. Βρούτση στη θέση του (Video)

«Στην Ε.Ε. βλέπουμε ότι υπάρχει διαφορά μεταξύ χωρών Βορρά και Νότου, αφού οι πρώτες δεν δείχνουν διατεθειμένες να προχωρήσουν σε μέτρα όπως η έκδοση ευρωομολόγων κ.α., που ζητούν οι δεύτερες», επισήμανε.

«Απαιτείται αυτή τη στιγμή ένα καινούριο σχέδιο Μάρσαλ – απόφαση που πήρε και η Προοδευτική Συμμαχία στην Ε.Ε. Αν, λοιπόν, δεν παρθούν κάποια μέτρα, είτε σε επίπεδο Ε.Ε., είτε στο εσωτερικό, όπως εμπροσθοβαρή μέτρα στήριξης επιχειρήσεων και εργαζομένων, το πρόβλημα θα είναι πολύ μεγαλύτερο αργότερα και φαίνεται ότι η ύφεση μπορεί να ξεπεράσει και το 10% - υπήρξαν και σχετικές προβλέψεις από το ΔΝΤ.

Αν δεν στηριχθεί η επιχειρηματικότητα τώρα, μετά η επανεκκίνηση θα είναι αν όχι αδύνατη, πάρα πολύ δύσκολη. Μπορούν να δοθούν περίπου 3δις στις πολύ μικρές επιχειρήσεις και σε τουριστικές επιχειρήσεις υπάρχει το δημοσιονομικό περιθώριο των 37δις πού άφησε ο ΣΥΡΙΖΑ το 2019.

Η Κυβέρνηση αμφισβητούσε αυτό το γεγονός, ενώ για τα ΚΕΚ και τα Voucher βρήκε χρήματα. Ο Πρωθυπουργός, όσο διατηρεί τον κ. Βρούτση στη θέση του, παραμένει εκτεθειμένος, μετά από τις αποκαλύψεις που έγιναν».

Στηρίξτε την έγκυρη και μαχητική ενημέρωση. Στηρίξτε την Αυγή. Μπείτε στο syndromes.avgi.gr και αποκτήστε ηλεκτρονική συνδρομή στο 50% της τιμής.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL