Live τώρα    
21°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
21 °C
18.7°C22.9°C
4 BF 48%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Σποραδικές νεφώσεις
19 °C
16.0°C21.2°C
2 BF 45%
ΠΑΤΡΑ
Σποραδικές νεφώσεις
17 °C
17.0°C19.8°C
1 BF 70%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
21 °C
19.3°C21.4°C
3 BF 60%
ΛΑΡΙΣΑ
Σποραδικές νεφώσεις
20 °C
17.9°C19.9°C
5 BF 37%
Γ. Ραγκούσης: Απίστευτη “αρπαχτή” της κυβέρνησης τα voucher εν μέσω πανδημίας (Video)
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Γ. Ραγκούσης: Απίστευτη “αρπαχτή” της κυβέρνησης τα voucher εν μέσω πανδημίας (Video)

«Ο κόσμος δεν μπορεί να πιστέψει ότι εν μέσω της πανδημίας στήνονται από την κυβέρνηση τέτοιου τύπου αρπαχτές» ανέφερε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Ραγκούσης, σχολιάζοντας το φιάσκο με την τηλεκατάρτιση.https://www.youtube.com/embed/RAC1AMY8Kdc

Μιλώντας στην τηλεόραση του Kontra, τόνισε ότι είναι ηθικά και πολιτικά επιλήψιμο αυτό που γίνεται, ενώ την ίδια στιγμή ζημιώνεται το επιστημονικό προσωπικό που δεν παίρνει το επίδομα των 800 ευρώ όπως θα μπορούσε να γίνει μέσω ευρωπαϊκών κονδυλιών. «Έχουν συμβόλαια που θέλουν να εξυπηρετήσουν αλλά είναι δυνατόν να βρίσκουν την ευκαιρία της πανδημίας για να τα εκτελέσουν; Ντροπή» τόνισε ο Γ. Ραγκούσης και κάλεσε τον πρωθυπουργό να δώσει εξηγήσεις.

«Αν δεν είχε την έγκριση του ίδιου του κ. Μητσοτάκη αυτή η υπόθεση, δε θα μπορούσε κανείς υπουργός μόνος του να την φέρει εις πέρας. Πολύ δικαιολογημένα ο Αλέξης Τσίπρας απηύθυνε ερώτηση στον ίδιο τον πρωθυπουργό γιατί προφανώς τον αφορά το βάρος της πολιτικής ευθύνης για αυτό το σκάνδαλο που είναι σε εξέλιξη» σημείωσε.

https://www.youtube.com/embed/5174w1_L6J8

Ο Γ. Ραγκούσης σχολίασε την οικονομική πολιτική της κυβέρνησης, τονίζοντας ότι αυτή οδηγεί σε απόλυτη καταστροφή. «Πού θα βρουν λεφτά να πληρώσουν το νοίκι οι ενοικιαστές που έχασαν τη δουλειά τους; Πού θα βρουν το 60% του ενοικίου που θα έπρεπε να εισπράξουν οι μικροιδιοκτήτες που περιμένουν για να πληρώσουν τις δικές τους ανάγκες; Η λογική ότι θα διατηρήσουμε το 60% το Μάιο και τον Ιούνιο για δεκάδες χιλιάδες επαγγελματίες, μικροεπιχειρηματίες, εργαζόμενους, σημαίνει ότι τους οδηγούμε στην απόλυτη καταστροφή» ανέφερε και ζήτησε να υπάρξει χρηματοδότηση από την κυβέρνηση και για τον ενοικιαστή και για τον ιδιοκτήτη.

https://www.youtube.com/embed/RuD60xj6ir4

Αναφερόμενος τέλος στο άνοιγμα των Υποθηκοφυλακείων και των Ειρηνοδικείων, σημείωσε ότι αυτό συνδυάστηκε στο μυαλό πολλών με το ανοιχτό θέμα της προστασίας της πρώτης κατοικίας.

«Θυμάστε πόσο έγκαιρα, ο ίδιος ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης ο Αλέξης Τσίπρας είχε πάρει την πρωτοβουλία να θέσει το θέμα. Αποδεικνύεται ότι είχε πραγματική βάση η έννοια που είχε εκδηλωθεί από τον ΣΥΡΙΖΑ και αποδεικνύεται ότι η κυβέρνηση μπορεί πολλά να λέει αλλά το θέμα το έχει αφήσει ορθάνοιχτο» τόνισε ο Γ. Ραγκούσης.

Συντάκτης: avgi.gr

Στηρίξτε την έγκυρη και μαχητική ενημέρωση. Στηρίξτε την Αυγή. Μπείτε στο syndromes.avgi.gr και αποκτήστε ηλεκτρονική συνδρομή στο 50% της τιμής.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL