Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Στ. Πέτσας: Οι εκλογές θα γίνουν στο τέλος της τετραετίας (Video)

Eurokinissi

Η απάντηση του κυβερνητικού εκπροσώπου στην ερώτηση της «Αυγής» κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης των πολιτικών συντακτών

Δεν υπάρχει κανένα θέμα πρόωρων εκλογών ανέφερε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας απαντώντας σε ερώτηση της «Αυγής κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης των πολιτικών συντακτών.

 

Ειδικότερα, απαντώντας στην ερώτηση του Κώστα Σαββόπουλου ότι «στους κόλπους της κυβέρνησης επικρατεί δυσφορία για το γεγονός ότι στην πιο κρίσιμη καμπή της κρίσης εντείνεται η σεναριολογία περί πρόωρων εκλογών το φθινόπωρο», ο Στ. Πέτσας δήλωσε ότι «δεν ασπαζόμαστε την διαπίστωση και δεν την επιβεβαιώνουμε».

«Δεν υπάρχει κανένα θέμα πρόωρων εκλογών. Ο πρωθυπουργός σε όλους τους τόνους έχει πει οι εκλογές θα γίνουν στο τέλος της τετραετίας. Δεν ασχολούμαστε με τις φοβίες της αξιωματικής αντιπολίτευσης» σημείωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

Συντάκτης: avgi.gr

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

Πίσω από το παραπέτασμα της γελοιότητας

Είναι το λιγότερο αστεία και γραφικά τα κυβερνητικά στελέχη, όταν βγαίνουν στα κανάλια να εξηγήσουν ότι το πακέτο των 37 δισ. η Ελλάδα το κέρδισε με το σπαθί του Κυριάκου Μητσοτάκη, με τις εξαιρετικές διαπραγματευτικές του δυνατότητες και με τις λαμπρές επιδόσεις της ελληνικής οικονομίας.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο
Όλες οι Ειδήσεις