Live τώρα    
19°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Σποραδικές νεφώσεις
19 °C
16.4°C20.1°C
4 BF 51%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
20 °C
17.4°C21.5°C
3 BF 40%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
18 °C
18.2°C20.5°C
3 BF 55%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
20 °C
19.4°C21.0°C
5 BF 45%
ΛΑΡΙΣΑ
Σποραδικές νεφώσεις
19 °C
17.9°C18.9°C
2 BF 45%
Δ. ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑΣ ΑΠΟ ΤΟ "ΘΡΙΑΣΙΟ": / Δ. Κουτσούμπας: Δεν αρκούν τα χειροκροτήματα. Απαιτούμε μέτρα εδώ και τώρα
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Δ. ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑΣ ΑΠΟ ΤΟ "ΘΡΙΑΣΙΟ": / Δ. Κουτσούμπας: Δεν αρκούν τα χειροκροτήματα. Απαιτούμε μέτρα εδώ και τώρα

«Δεν μας αρκούν τα χειροκροτήματα και οι ευχαριστίες. Θέλουμε, απαιτούμε, μέτρα εδώ και τώρα» τόνισε ο Δημήτρης Κουτσούμπας κατά την επίσκεψή του στο Νοσοκομείο "Θριάσιο" στο πλαίσιο της Μέρας Πανελλαδικής Δράσης για την Υγεία που προκήρυξε η Ομοσπονδία Ενώσεων Νοσοκομειακών Γιατρών Ελλάδας ανήμερα της Παγκόσμιας Ημέρας Υγείας. Ο γ.γ. της Κ.Ε. του ΚΚΕ παραβρέθηκε στη συμβολική συγκέντρωση διαμαρτυρίας της ΟΕΝΓΕ έξω από το «Θριάσιο» και ζήτησε την έμπρακτη στήριξη στους υγειονομικούς στον «τιτάνιο» αγώνα τους για την αντιμετώπιση της πανδημίας του κορωνοϊού.

Ο Δ. Κουτσούμπας εξέφρασε τη στήριξη του ΚΚΕ στον «δίκαιο» αγώνα της ΟΕΝΓΕ και απαίτησε να παρθούν μέτρα προστασίας για τους υγειονομικούς. Αναφέρθηκε και πάλι στην ανάγκη για μαζικές προσλήψεις γιατρών, νοσηλευτών και άλλων υγειονομικών «εδώ και τώρα», καθώς και στην άμεση επίταξη της ιδιωτικής Υγείας και την ένταξη όλου του προσωπικού της και των δομών της στον κεντρικό κυβερνητικό σχεδιασμό.

“Απαράδεκτα” ΜΜΕ

Ο Δ. Κουτσούμπας κατήγγειλε την «απαράδεκτη» στάση μερίδας των ΜΜΕ που επιτίθενται στους υγειονομικούς και στα αιτήματά τους. «Αυτό πρέπει να καταγγελθεί από όλες τις πολιτικές δυνάμεις, κυρίως όμως από το εργατικό - συνδικαλιστικό κίνημα, από τους φορείς των υγειονομικών. Να σταματήσει αυτό το αίσχος της συκοφάντησης του δίκαιου αγώνα» υπογράμμισε χαρακτηριστικά.

Επαναλαμβάνοντας το σύνθημα του ΚΚΕ «Μένουμε δυνατοί, αλλά δεν μένουμε σιωπηλοί», ο Δ. Κουτσούμπας υποσχέθηκε τη στήριξη του κόμματός του στους αγώνες των υγειονομικών και όλων των εργαζομένων μέσα κι έξω από τη Βουλή.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL