Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Χρ. Γιαννούλης: Ανησυχία για τους σχεδιασμούς της κυβέρνησης (Video)

“Η ανάγκη εθνικής ομοψυχίας είναι επιβεβλημένη αλλά χωρίς χτυπήματα κάτω από τη μέση»

«Η έκφραση «αισιοδοξούμε από απόγνωση» ταιριάζει δυστυχώς γάντι στα μέτρα της κυβέρνησης για την πραγματική οικονομία» επεσήμανε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Χρήστος Γιαννούλης.

“Η ανάγκη εθνικής ομοψυχίας είναι επιβεβλημένη αλλά χωρίς χτυπήματα κάτω από τη μέση. Την ίδια ώρα που προετοιμάζουν τους πολίτες για εξαιρετικά δύσκολες οικονομικές συνθήκες μετά την κρίση με τον κορωνοιό, την ίδια ώρα βρίσκουν την ευκαιρία να δωρίζουν δεξιά και αριστερά εκατομμύρια ευρώ» σημείωσε μιλώντας στο Open Beyond.

«Έσπευσαν να απαλλάξουν τους ιδιοκτήτες των τηλεοπτικών σταθμών από την υποχρέωση καταβολής της δόσης του τρέχοντος έτους για την άδεια, την ίδια ώρα ωστόσο μακροχρόνια άνεργοι και ωφελούμενοι προγραμμάτων του ΟΑΕΔ κινδυνεύουν να μείνουν χωρίς καμία οικονομική στήριξη. Η έκφραση «αισιοδοξούμε από απόγνωση» ταιριάζει δυστυχώς γάντι στα μέτρα της κυβέρνησης για την πραγματική οικονομία» κατέληξε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

Οι περικοπές μισθών είναι η αρχή

Ο περισσότερος κόσμος δεν το έχει συνειδητοποιήσει, υπνωτισμένος από το success story των καναλιών. Όμως το ξήλωμα της κοινωνικής συνοχής έχει ήδη ξεκινήσει με τη μείωση των μισθών κατά 20% και την απελευθέρωση των απολύσεων.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο