Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Χρ. Γιαννούλης: Παυσίπονα μικρής διάρκειας τα μέτρα της κυβέρνησης (Video)

«Μία σοβαρή κυβέρνηση πρέπει να προτάσσει την επιβίωση του λαού και όχι την δική της πολιτική επιβίωση»

«Δυστυχώς η κυβέρνηση δεν διατυπώνει με καθαρό τρόπο την πρόθεση της να κάνει ότι μπορεί για να μην υπάρξει πλήρης αποσύνθεση της κοινωνικής συνοχής και καταστροφή της οικονομίας» τόνισε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Χρήστος Γιαννούλης.

«Μία σοβαρή κυβέρνηση πρέπει να προτάσσει την επιβίωση του λαού και όχι την δική της πολιτική επιβίωση. Μέχρι στιγμής τα μέτρα που ανακοινώνει η κυβέρνηση για την πραγματική οικονομία είναι «παυσίπονα» μικρής διάρκειας» σημείωσε μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Kontra Channel.

«Δυστυχώς η κυβέρνηση δεν διατυπώνει με καθαρό τρόπο την πρόθεση της να κάνει ότι μπορεί για να μην υπάρξει πλήρης αποσύνθεση της κοινωνικής συνοχής και καταστροφή της οικονομίας. 33.000 μακροχρόνια άνεργοι και ωφελούμενοι προγραμμάτων του ΟΑΕΔ κινδυνεύουν να μείνουν χωρίς καμία οικονομική στήριξη γιατί δεν εντάσσονται σε καμία κανονιστική απόφαση της κυβέρνησης.

Η κυβέρνηση έχει σκοπό να τσακίσει τα εργασιακά δικαιώματα και να παραδώσει ομήρους τους εργαζόμενους στην εργοδοσία και στους χορηγούς της. Οι Έλληνες εκπαιδευτικοί, που λοιδορούνται από τα «νεοφιλελεύθερα παπαγαλάκια», δίνουν κάθε μέρα αγώνα με το αργόσυρτο δίκτυο του υπουργείου Παιδείας για να μάθουν τα παιδιά μας γράμματα» τόνισε ο Χρ. Γιαννούλης.

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

Επικοινωνιακή καραντίνα

Για όσους δεν το έχουν προσέξει, η πολιτική έχει τελειώσει. Στον δημόσιο χώρο δεν υπάρχει αντιπαράθεση, οι αιχμές της κυβέρνησης δεν διασταυρώνονται πουθενά, ούτε με την αντιπολίτευση, ούτε με την κοινωνία.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο
Όλες οι Ειδήσεις