Live τώρα    
20°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Σποραδικές νεφώσεις
20 °C
18.6°C21.2°C
3 BF 46%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
21 °C
18.5°C22.0°C
2 BF 36%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
18 °C
18.2°C20.5°C
3 BF 59%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
20 °C
19.8°C20.2°C
5 BF 44%
ΛΑΡΙΣΑ
Ελαφρές νεφώσεις
20 °C
20.1°C20.1°C
2 BF 47%
Δ. Τζανακόπουλος: Αντί να λαμβάνουν μέτρα για το ΕΣΥ κάνουν δώρα σε καναλάρχες και εργολάβους (Video)
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Δ. Τζανακόπουλος: Αντί να λαμβάνουν μέτρα για το ΕΣΥ κάνουν δώρα σε καναλάρχες και εργολάβους (Video)

Η κυβέρνηση δεν λαμβάνει τα αναγκαία μέτρα για το ΕΣΥ αλλά αντιθέτως κάνει δώρα δεκάδων εκατομμυρίων ευρώ σε κλινικάρχες, εργολάβους και καναλάρχες, τόνισε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Τζανακόπουλος.https://www.youtube.com/embed/QsFbGdQMJtM

«Εδώ και 35 μέρες βρισκόμαστε σε συλλογική καραντίνα. Θα περίμενε κανείς ότι η κυβέρνηση θα έχει πάρει τα αναγκαία μέτρα για το ΕΣΥ. Αντιθέτως δίδονται 30 εκατ. στα ιδιωτικά θεραπευτήρια, 11 εκατ. στα ΜΜΕ, γίνονται δώρα σε εργολάβους ενώ τα κανάλια δε θα χρειαστούν να πληρώσουν τη δόση. Πρόκειται για συγκεκριμένου στρατηγικού χαρακτήρα δώρα ύψους 60 – 65 εκατ. ευρώ, τη στιγμή που το ΕΣΥ έχει επιπρόσθετη δαπάνη 75 εκατ. ευρώ» σημείωσε χαρακτηριστικά μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

Ο Δ. Τζανακόπουλος ανέφερε ότι η κυβέρνηση της ΝΔ μετατρέπει την κρίση σε μία ευκαιρία για την ολοκληρωτική αναδιάρθρωση της αγοράς εργασίας. «Το να ανοίγει η συζήτηση για περικοπή μισθών του δημοσίου από υπουργούς, το να ανοίγει η συζήτηση για περικοπή συντάξεων, δεν είναι αθώο» υπογράμμισε.

Τέλος, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ επισήμανε ότι παρά τις δύσκολες στιγμές, οι πολίτες έχουν δείξει τεράστια υπευθυνότητα, ατομική και συλλογική. «Όλοι μας καταλαβαίνουμε ότι έχουμε μία έκτακτη συνθήκη και πρέπει να προστατεύσουμε τους εαυτούς μας και τις ευπαθείς ομάδες» ανέφερε.

Συντάκτης: avgi.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL