Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Ρ.Δούρου: Ο Μ.Γλέζος ποτέ δεν έκανε την πολιτική διαφωνία, προσωπική διαφορά (Ηχητικό)

Η επικεφαλής της «Δύναμης Ζωής» υπενθύμισε ότι ο Μανώλης Γλέζος τόνιζε συχνά ότι «πρέπει να μάθουμε να συγχωρούμε»

Για τον σπουδαίο, τον ήρωα, τον σεμνό αγωνιστή, τον διανοούμενο που της τόνιζε συχνά ότι «πρέπει να μάθουμε να συγχωρούμε» μίλησε στο Κόκκινο 105,5 η επικεφαλής της «Δύναμης Ζωής», Ρένα Δούρου, η οποία είχε την τύχη να συνεργαστεί μαζί και για τη συγγραφή του βιβλίου «Μια κουβέντα με τον Γλέζο» το οποίο κυκλοφόρησε το 2014 και όπως επισήμανε «ο Μανώλης Γλέζος υπερέβαινε τα σύνορα».

Η Ρ.Δούρου αναφέρθηκε στη συνεργασία τους σε όσα ο Μανώλης Γλέζος της έδωσε και της εμπιστεύτηκε δεσμεύοντας την να μην τα αποκαλύψει και αναφέρθηκε στον πολιτικό της Αριστεράς, στον δημοσιογράφο, τον συγγραφέα, στον άνθρωπο, τον οικογενειάρχη και στον σεβασμό που έδειχνε στις γυναίκες και στη σεμνότητα της συζύγου του, που ουδέποτε χρησιμοποίησε τη σχέση τους.

H επικεφαλής της «Δύναμης Ζωής» μίλησε γιατί τον κατεξοχήν πολιτικό βίο του, την απέχθεια του δρόμοι να πάρουν το όνομα του καθώς δεν τον ενδιέφερε η υστεροφημία αλλά οι πράξεις, η δράση, ο αγώνας για την άποψη, για το καλό του συνόλου, του λαού.

Την πολιτική διαφωνία δεν την έκανε ποτέ προσωπική διαφορά και έχθρα επισήμανε μεταξύ άλλων η κα Δούρου.

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

Επικοινωνιακή καραντίνα

Για όσους δεν το έχουν προσέξει, η πολιτική έχει τελειώσει. Στον δημόσιο χώρο δεν υπάρχει αντιπαράθεση, οι αιχμές της κυβέρνησης δεν διασταυρώνονται πουθενά, ούτε με την αντιπολίτευση, ούτε με την κοινωνία.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο
Όλες οι Ειδήσεις