Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Ό. Γεροβασίλη: Ένταξη δικηγόρων στους δικαιούχους αποζημίωσης ειδικού σκοπού εξαιτίας κορωνοϊού

Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ καταθέτει προς τους υπουργούς Οικονομικών και Δικαιοσύνης σχετική επιστολή του Δικηγορικού Συλλόγου Άρτας

Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Όλγα Γεροβασίλη κατέθεσε προς τους υπουργούς Οικονομικών και Δικαιοσύνης, την υπ’ αριθμ. 144/24.03.2020 επιστολή του Δικηγορικού Συλλόγου Άρτας, με την οποία εκφράζεται η έντονη διαμαρτυρία του για τη μη υπαγωγή των Δικηγόρων στις κατηγορίες ελεύθερων επαγγελματιών-επιστημόνων που θα λάβουν την αποζημίωση ειδικού σκοπού των 800 Ευρώ εξαιτίας του κορονοϊού, αν και οι Δικηγόροι ανήκουν στους κλάδους που κατεξοχήν πλήττονται, αφού έχει ανασταλεί η λειτουργία των δικαστηρίων ήδη από 13.03.2020.

Κατά συνέπεια, ο Δικηγορικός Σύλλογος Άρτας ζητά να συμπεριληφθούν οι δικηγόροι όχι μόνο στους ΚΑΔ που πλήττονται αλλά και σε αυτούς που θα λάβουν την ως άνω αποζημίωση ειδικού σκοπού.

Ακολουθεί η επιστολή:

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

Ανασχηματισμός και ασφαλιστικό Πινοσέτ

Για ανασχηματισμό που συζητιέται εδώ και δύο μήνες, θα περίμενε κανείς κάτι περισσότερο. Επί της ουσίας, ελάχιστα πράγματα άλλαξαν. Υπουργοί όπως ο Βρούτσης, ο Θεοχάρης και ο Αυγενάκης, που εξέθεσαν σοβαρά την κυβέρνηση, διατηρούν τα χαρτοφυλάκιά τους.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο