Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Χρ. Γιαννούλης: Η συναίνεση δεν σημαίνει σιωπή (Ηχητικό)

ΑΜΠΕ

«Το δημόσιο σύστημα υγείας πρέπει να στηριχθεί άμεσα και με γενναία μέτρα. Οι προσλήψεις ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού προχωρούν δυστυχώς με αργούς ρυθμούς»

«Στηρίζουμε την πολιτεία συστηματικά και υποδειγματικά, αλλά η συναίνεση δεν σημαίνει σιωπή» τόνισε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Χρήστος Γιαννούλης.

«Το δημόσιο σύστημα υγείας πρέπει να στηριχθεί άμεσα και με γενναία μέτρα. Οι προσλήψεις ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού προχωρούν δυστυχώς με αργούς ρυθμούς, ενώ άμεση είναι η ανάγκη ενίσχυσης της υλικοτεχνικής υποδομής» επισήμανε ο Χρ. Γιαννούλης μιλώντας στο Πρώτο Πρόγραμμα της ΕΡΑ.

Όπως είπε, «η κυβέρνηση και τα στελέχη της αντί να διαφημίζουν τεστ ανίχνευσης σε ιδιωτικά διαγνωστικά κέντρα, να προχωρήσουν στην επίταξη μονάδων ιδιωτικών κλινικών. Στηρίζουμε την πολιτεία συστηματικά και υποδειγματικά, αλλά η συναίνεση δεν σημαίνει σιωπή Ζητάμε την προστασία των πολιτών από τα φαινόμενα αισχροκέρδειας που παρατηρούνται σε ορισμένα είδη, όπως τα αντισηπτικά. Θα υπάρξει επόμενη μέρα και η πολιτεία πρέπει να είναι έτοιμη να στηρίξει με γενναία μέτρα την πραγματική οικονομία».

Δείτε όλα τα σχόλια

Όλες οι Ειδήσεις