Live τώρα    
19°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Σποραδικές νεφώσεις
19 °C
17.1°C20.7°C
4 BF 50%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
20 °C
18.5°C21.9°C
2 BF 38%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
18 °C
18.2°C20.5°C
3 BF 60%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
20 °C
19.4°C21.4°C
5 BF 44%
ΛΑΡΙΣΑ
Σποραδικές νεφώσεις
19 °C
18.9°C19.5°C
2 BF 45%
ΣΦΟΔΡΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΤΩΝ ΔΕΞΙΩΝ "ΤΡΟΛ" / Ύβρεις κατά Κικίλια για το «ευχαριστώ» στον Π. Πολάκη
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

ΣΦΟΔΡΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΤΩΝ ΔΕΞΙΩΝ "ΤΡΟΛ" / Ύβρεις κατά Κικίλια για το «ευχαριστώ» στον Π. Πολάκη

Υπενθυμίζεται ότι την Τετάρτη ο Β. Κικίλιας, αφού επικοινώνησε με τον Π. Πολάκη, έγραψε στο Τwitter: «Ευχαριστώ τον Παύλο Πολάκη για την αλληλεγγύη και τη διάθεση προσφοράς του στη μάχη που δίνουμε όλοι μαζί. Είναι σημαντική η επικοινωνία και η συνεννόηση σε πολιτικό επίπεδο. Αν χρειαστεί, φυσικά και θα ενεργοποιήσουμε την εθελοντική προσφορά του».

Ακολούθησαν πολιτικά αρνητικά σχόλια του είδους «Δεν μαθαίνει από τα λάθη της η Ν.Δ., πάντα τα ίδια» ή πιο «προσωπικά»: «Ελπίζω να σου πάρει τη θέση ο Τσιόδρας. Ένα καρότσι πτυχία και όχι στο παρακαλετό σαν εσένα, καημένε». Υπήρξαν σχόλια απαξιωτικά: «Κάνε μας τη χάρη, ρε Κικίλια», «Πλάκα κάνεις; Να κάνει τι; Ούτε τα καλάθια του μπάνιου δεν θα ξέρει να αλλάζει... Έλεος όμως, είπαμε ανωτερότητα, αλλά όχι στο επίπεδο βλακείας...», «Δηλαδή να μπει ο λύκος στο μαντρί;», «Ε όχι... επικοινωνία και συνεννόηση με τον Πολάκη. Έλεος», «Όχι ρε, δεν τον θέλουμε! Τον ευχαριστείτε κιόλας! Ουστ!!! Σαν ασθενής μιλάω! Χρόνιος».

Ακόμα, ο Β. Κικίλιας έγινε δέκτης ειρωνειών: «Είσαι σίγουρος;», «Όχιιιιιιιι, Βασίλη, όοοοοοχιιιιι ΟΧΙ Ο ΠΟΛΑΚΗΣ ΣΕ ΝΟΣΟΚΟΜΕΊΟ», «Δεν πιστεύουμε να το εννοείτε. Προς Θεού! ΟΧΙ! ΜΗ!».

Κυρίως όμως αντιμετώπισε τον σκληρό πυρήνα της Δεξιάς και τον τρόπο που εκφράζεται και για τους πολιτικούς της αντιπάλους: «Ατυχείς οι ευχαριστίες σας σε ένα άτομο που δεν έχει μπέσα ... δείτε τους λιπόψυχους αριστερούς γιατρούς που κλαίγονται στις τηλεοράσεις γιατί δεν τους δίνει το νοσοκομείο μάσκα Πρόσωπο με ιατρική μάσκα ... λάθος επάγγελμα διάλεξαν ... αν φοβούνται να πάνε σπίτι τους με απόλυση!!!!», «Ευχαριστώ στον Παύλο Πολάκη; Έχετε συναίσθηση ποιος είναι και πώς έχει φερθεί όλα τα προηγούμενα χρόνια; Ειλικρινά, μεγάλη απογοήτευση», «Κατάπτυστο τουίτ. Αυτόν τον φασίστα ευχαριστείς;», «Όχι, κ. Κικίλια, δεν τον χρειάζεται τον αγριάνθρωπο, δεν θέλουμε να τον βλέπουμε», «Αυτό το ρεμάλι ευχαριστείς;», «Αυτό το κατακάθι θα σου κάνει σαμποτάζ», «Μάλλον δεν έχετε καταλάβει τι τομάρι είναι ο Πολάκης».

Π. Πολάκης: "Με 'έκοψαν' από τον ΑΝΤ1 με άνωθεν εντολή"

Επισημαίνεται ότι χθες ο Π. Πολάκης κατήγγειλε ότι «τον 'έκοψαν'» από τον ΑΝΤ1 στον οποίο τον είχαν καλέσει. Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ έγραψε στο Facebook πως ήταν καλεσμένος στην πρωινή εκπομπή, αλλά «οι ΞΕΦΤΙΛΕΣ της δημοσιογραφίας, προφανώς με άνωθεν ΕΝΤΟΛΗ, ενώ είχαμε κανονίσει να βγω μέσω Skype, ενώ το είχα ανακοινώσει στη σελίδα μου στο fb, με παίρνουν πριν από δυο λεπτά τηλέφωνο (στις δέκα παρά είκοσι) για να μου πουν πως άλλαξε η ροή και δεν προλαβαίνουν και να κανονίσουμε άλλη μέρα!!! ΠΡΟΦΑΝΩΣ άκουσαν αυτά τα 'γαλλικά' που έπρεπε και τους έκλεισα το τηλέφωνο!! Ακούστε, παπαγάλοι της 'ενημέρωσης τύπου Γεωργαλά': ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΚΡΥΒΕΤΕ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ, ΑΥΤΗ ΚΑΙ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΣΟΥΝΑΜΙ!!! Δυστυχώς για σας, ΣΑΣ ΕΧΩ, ΔΕΝ ΜΕ ΕΧΕΤΕ!!!».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL