Live τώρα    
21°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
21 °C
18.2°C21.8°C
2 BF 49%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αίθριος καιρός
19 °C
17.0°C20.3°C
2 BF 68%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
17 °C
16.0°C16.6°C
4 BF 68%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
19 °C
17.1°C19.1°C
5 BF 37%
ΛΑΡΙΣΑ
Αίθριος καιρός
17 °C
17.1°C17.1°C
2 BF 56%
Σ.Ρούσσος: Δεν θα σιωπήσουμε ενώ μας επιστρέφουν στο 1949, το λόγο θα έχει η Δικαιοσύνη (Ηχητικό)
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Σ.Ρούσσος: Δεν θα σιωπήσουμε ενώ μας επιστρέφουν στο 1949, το λόγο θα έχει η Δικαιοσύνη (Ηχητικό)

Επί ημέρες ΜΜΕ σκόπιμα συντελούν πολιτική δολοφονία διαστρεβλώνοντας δημόσια ανάρτησή μου στα social media, ξεπεράστηκε κάθε όριο στη συκοφάντηση, τον λόγο θα έχει η Δικαιοσύνη, δεν θα επιβάλουν στη χώρα τη σιωπή, τόνισε ο δήμαρχος Χαλανδρίου, Σίμος Ρούσος για την επίθεση που δέχθηκε επειδή δήλωσε ότι «η γραμμή χαράχτηκε, ο καθένας στο πόστο του: Ή με τους ανθρώπους ή με τους ναζήδες. Η σιωπή είναι συνενοχή».https://w.soundcloud.com/player/?url=https%3A//api.soundcloud.com/tracks/773146735&color=%23ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false&show_teaser=true

Όλο αυτό το κρεσέντο συκοφαντίας και παραπληροφόρησης των τελευταίων ημερών, «θα ήταν γελοίο αν δεν ήταν τραγικό», είπε ο κ. Ρούσσος, μιλώντας Στο Κόκκινο 105,5 προσθέτοντας χαρακτηριστικά «ευτυχισμένο το 1949 θα έλεγα εγώ ... τέτοιου είδους επίθεση, τόση συκοφαντία, τέτοια παραποίηση της πραγματικότητας, με χαρακτηρισμούς όπως "εθνοπροδότης", "εσχάτη προδοσία" και διάφορα τέτοια νομίζω ότι ανήκει στις πιο μαύρες μνήμες, εγώ τα άκουγα από τους γονείς μου ... δεν μπορούσα να πιστέψω ότι θα τα ξαναζήσω με αυτό τον τρόπο».

«Κάτι τους ενοχλούσε και τους ενοχλεί πολύ στο Χαλάνδρι», σημείωσε, σημειώνοντας ότι «για το καινούργιο Δημαρχείο, το θέατρο και το πάρκινγκ, ένα όνειρο 30 ετών στο Χαλάνδρι για το οποίο υπογράψαμε την σύμβαση ... δεν μπορούμε να το χαρούμε όπως πρέπει γιατί ασχολούμαστε με την διαστρέβλωση, τη συκοφαντία».

Ο κ. Ρούσσος περιέγραψε αναλυτικά πώς η ανάρτησή του στα social media για τα όσα συνέβησαν στη Λέσβο, με τραμπουκισμούς ακροδεξιών κατά παιδιών και γυναικών προσφύγων (που σημειωτέον οδήγησαν τελικά σε συλλήψεις δραστών), προκάλεσε την επίθεση στο πρόσωπό του.

«Έλεγα ότι θα είμαστε "ή με τους ανθρώπους ή με τους ναζί". Αυτό αναπαρήχθη από συγκεκριμένα ΜΜΕ, ότι ... "ο δήμαρχος Χαλανδρίου χαρακτήρισε ναζί όποιον υπερασπίζεται τα σύνορα της χώρας", με εισαγωγικά, ότι έχω κάνει τέτοια δήλωση ... ότι χαρακτήρισε τους ένστολους και τα σώματα ασφαλείας που φυλούν τα σύνορα "τάγματα εφόδου" και άλλα τέτοια θηριώδη ψέματα. Και αυτό αναπαρήχθη πανελλαδικά».

Η ανάρτηση του κ. Ρούσσου:

\https://www.facebook.com/plugins/post.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fsimosroussosprofile%2Fposts%2F2926079974123390&width=500

«Συντελείται μία πολιτική δολοφονία, περί αυτού πρόκειται. Δεν έχει γίνει καμία τέτοια δήλωση, η ανάρτηση είναι δημόσια και σαφής. Δεν υπάρχει περιθώριο καμίας παρερμηνείας. Γίνεται στοχευμένα. Και επειδή ξεπεράστηκε κάθε όριο στη συκοφάντηση, τον λόγο θα έχει η Δικαιοσύνη», όπως προανήγγειλε ο κ. Ρούσσος.

«Όσοι ξεκίνησαν και όσοι συνεχίζουν να αναπαράγουν αυτά τα άθλια ψέματα θα λογοδοτήσουν στη Δικαιοσύνη. Είναι προφανές ότι δεν μπορούμε να συνεχίζουμε να δεχόμαστε τέτοια διαστρέβλωση της πραγματικότητας. Και εννοείται ότι δεν θα σιωπήσουμε, να επιβάλλουν στη χώρα τη σιωπή. Δεν θα βρεθεί τρόπος», διαβεβαίωσε ο ίδιος.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL