Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Κ.Αρβανίτης: Δημοκρατία και «Νέα Δημοκρατία» είναι έννοιες αντιθετικές

Eurokinissi

«Μήπως αντί να παραιτηθεί ο αρχηγός των ανεξέλεγκτων χούλιγκανς, Μ.Χρυσοχοΐδης, και ο κ. Μηταράκης (που είναι ο ορισμός της αποτυχίας) έχει έρθει η ώρα να αναλάβει πλήρως την ευθύνη ο βασικός υπεύθυνος, κ. Μητσοτάκης;», σχολίασε ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία

«Με ρατσιστικό παραλήρημα, ξύλο και καρναβαλικές δηλώσεις δεν αντιμετωπίζονται τα προβλήματα στη Δημοκρατία», τονίζει ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία, Κώστας Αβανίτης αναφορικά με τους χειρισμούς της κυβέρνησης στο προσφυγικό και στα νησιά του ΒΑ Αιγαίου.

Ο ίδιος πρόσθεσε ότι «μπορεί η κυβέρνηση Μητσοτάκη να χαίρει της απόλυτης κάλυψης των συστημικών μέσων ενημέρωσης, όμως τα περιφερειακά κανάλια και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αποκαλύπτουν το όργιο αστυνομικής αυθαιρεσίας, βίας και καταστολής που βίωσαν οι κάτοικοι της Χίου».

«Και μαζί, αποκάλυψαν και κάτι άλλο. Ότι δεν είναι μόνο γραφικοί τυχοδιώκτες οι Άριστοι που βρίσκονται στο τιμόνι της χώρας, είναι και επικίνδυνοι» υπογράμμισε ο Κ.Αρβανίτης.

Καταλήγοντας ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ αναρωτιέται «μήπως αντί να παραιτηθεί ο αρχηγός των ανεξέλεγκτων χούλιγκανς, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, και ο κ. Μηταράκης -που είναι ο ορισμός της αποτυχίας- έχει έρθει η ώρα να αναλάβει πλήρως την ευθύνη ο βασικός υπεύθυνος, κ. Μητσοτάκης; Διότι πλέον είναι ξεκάθαρο ότι Δημοκρατία και «Νέα Δημοκρατία» είναι έννοιες αντιθετικές».

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

Πού αλλού γίνονται αυτά;

Μετά από δύο εβδομάδες καραντίνας, η κατάσταση που διαμορφώνεται είναι η εξής: Πρώτον, η δημόσια Υγεία δοκιμάζεται από ελλείψεις προσωπικού, υλικού και εξοπλισμού ασφάλειας. Μέχρι τώρα η κυβέρνηση έχει εξασφαλίσει μόνο τον εφοδιασμό της σε χειροκροτήματα.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο
Όλες οι Ειδήσεις