Live τώρα    
21°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
21 °C
18.2°C22.4°C
3 BF 46%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Σποραδικές νεφώσεις
19 °C
16.0°C20.2°C
2 BF 40%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
19 °C
18.8°C21.5°C
2 BF 56%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
21 °C
19.3°C21.9°C
3 BF 59%
ΛΑΡΙΣΑ
Σποραδικές νεφώσεις
19 °C
18.9°C20.1°C
2 BF 42%
Συνάντηση με σωματείο εργαζομένων του ΕΟΤ είχε η Κ. Νοτοπούλου
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Συνάντηση με σωματείο εργαζομένων του ΕΟΤ είχε η Κ. Νοτοπούλου

Ενημερωτική συνάντηση με σωματείο εργαζομένων του ΕΟΤ είχε η Τομεάρχης Τουρισμού της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ και Βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης Κατερίνα Νοτοπούλου και τα στελέχη του τμήματος Τουρισμού του ΣΥΡΙΖΑ.

Η Κ. Νοτοπούλου επανέλαβε την διαρκή στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ στα εργασιακά τους δικαιώματα αλλά και στον ρόλο του ΕΟΤ ως Εθνικού Φορέα Τουρισμού και προβολής της χώρας.

H Τομεάρχης Τουρισμού του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρθηκε στην επαναφορά των υπαλλήλων του ΕΟΤ στην εργασία τους το 2016, εργαζόμενοι οι οποίοι είχαν τεθεί αδικαιολόγητα από την προηγούμενη κυβέρνηση της ΝΔ σε διαθεσιμότητα το 2013.

Στην έκδοση Προεδρικού Διατάγματος για την ισχυροποίηση του ρόλου και του έργου του ΕΟΤ , στους  στρατηγικούς στόχους που τέθηκαν σε όλα τα γραφεία του Εξωτερικού προβάλλοντας και προωθώντας την Ελλάδα ως ελκυστικό προορισμό 365 ημέρες το χρόνο καθώς και στην ενισχυμένη τουριστική προώθηση και προβολή των νησιών του Ανατολικού Αιγαίου για την τόνωση της τουριστικής κίνησης.

Ακόμη συζητήθηκε η μείωση του προϋπολογισμού του ΕΟΤ, η σύσταση ομάδας εργασίας απο τον Υπουργό Τουρισμού κ.Θεοχάρη, η υποστελέχωση και η συχνή αλληλεπικάλυψη αρμοδιοτήτων.

Οι εργαζόμενοι κατέθεσαν τις σκέψεις τους για το ΠΔ και την καταγγελία τους στο ΣτΕ.

Συμφωνήθηκε η ανάγκη για μια οραματική συζήτηση για την περαιτέρω ισχυροποίηση του ρόλου του ΕΟΤ στον Ελληνικό Τουρισμό καθώς και η προστασία των θέσεων εργασίας τους.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL