Live τώρα    
15°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
15 °C
10.9°C16.2°C
2 BF 62%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
12 °C
9.7°C13.3°C
2 BF 56%
ΠΑΤΡΑ
Αυξημένες νεφώσεις
16 °C
9.0°C16.0°C
2 BF 66%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
14 °C
13.6°C16.5°C
3 BF 86%
ΛΑΡΙΣΑ
Σποραδικές νεφώσεις
9 °C
8.9°C12.3°C
0 BF 87%
Στο πλευρό των εργαζομένων στα ΕΛΤΑ η N.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ Χαλκιδικής
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Στο πλευρό των εργαζομένων στα ΕΛΤΑ η N.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ Χαλκιδικής

H N.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ Χαλκιδικής, με ανακοίνωσή της συμπαραστέκεται στις απεργιακές κινητοποιήσεις των εργαζομένων της Χαλκιδικής και καλεί τη διοίκηση των ΕΛ.ΤΑ και την κυβέρνηση, να επανεξετάσουν την άδικη για τους εργαζόμενους και προβληματική για τους πολίτες, απόφασή τους.

Πιο συγκεκριμένα αναφέρουν: με προσωπικό ασφαλείας δουλεύουν τα καταστήματα των ΕΛ.ΤΑ. σε Θεσσαλονίκη, Χαλκιδική και Κιλκίς, καθώς οι εργαζόμενοι απεργούν από χθες και μέχρι αύριο σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την συρρίκνωση και απαξίωση των ταχυδρομείων από τη διοίκηση της εταιρείας και την κυβέρνηση.

Οι απολύσεις των 1200 - συνολικά - εργαζόμενων συμβασιούχων στις 14 Φεβρουαρίου και το κλείσιμο υποκαταστημάτων των ΕΛ.ΤΑ. και στη Χαλκιδική έχει ως αποτέλεσμα, όχι μόνο νέους ανέργους αλλά και απαξίωση των ΕΛ.ΤΑ, ελαχιστοποιώντας το επίπεδο εξυπηρέτησης των πολιτών και ειδικά των ευπαθών ομάδων.

Ως Ν.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ Χαλκιδικής συμπαραστεκόμαστε στις απεργιακές κινητοποιήσεις των εργαζομένων της Χαλκιδικής και καλούμε τη διοίκηση της εταιρείας και την κυβέρνηση, να επανεξετάσουν την άδικη για τους εργαζόμενους και προβληματική για τους πολίτες, απόφασή τους.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL