Live τώρα    
24°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
24 °C
22.2°C26.3°C
2 BF 36%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αίθριος καιρός
24 °C
22.3°C26.0°C
3 BF 36%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
20 °C
19.4°C24.8°C
2 BF 52%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
21 °C
20.8°C21.6°C
2 BF 63%
ΛΑΡΙΣΑ
Ελαφρές νεφώσεις
23 °C
22.9°C24.0°C
2 BF 38%
Γ. Βαρεμένος: Αλλεπάλληλα θεσμικά πραξικοπήματα στην υπόθεση Novartis
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Γ. Βαρεμένος: Αλλεπάλληλα θεσμικά πραξικοπήματα στην υπόθεση Novartis

«Αλλεπάλληλα θεσμικά πραξικοπήματα διαπράττονται στην υπόθεση Novartis και όποιος δικαστής αντισταθεί μέσα σ’ αυτόν το ζόφο και ενεργήσει με βάση τον όρκο του και την επιταγή της συνείδησής του, θα γράψει ιστορία» δήλωσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργος Βαρεμένος.

Όπως σημείωσε μιλώντας στο κανάλι της Βουλής, «ο στόχος είναι ολοφάνερος: η κατατρομοκράτηση των πάντων, χωρίς κανέναν φραγμό και με στόχο την αντιστροφή της πραγματικότητας ενός σκανδάλου, που πρέπει με κάθε μέσο να μετατραπεί σε σκευωρία».

Στο θέμα του ασφαλιστικού, ο Γ. Βαρεμένος τόνισε ότι «μόνο ένας κ. Βρούτσης θα μπορούσε να καταργήσει την αριθμητική και να ισχυρίζεται ότι με 200 εκ.€ λιγότερη δαπάνη για το συνταξιοδοτικό δίνει περισσότερα!

«Η κάλυψη που απολαμβάνουν από έναν, πρωτοφανή μετά την χούντα, προπαγανδιστικό μηχανισμό, τους οδηγεί στην ασυδοσία. Ο τρόπος, επί παραδείγματι, που με το νέο συνεταιριστικό νομοσχέδιο εισάγουν ιδιώτες επενδυτές με δυνατότητα έως και 35% των ψήφων, αλλοιώνει την ταυτότητα των συνεταιρισμών που προστατεύονται από το σύνταγμα και τους μετατρέπει σε κεφαλαιουχικές εταιρείες. Το επεσήμανε στην αρμόδια Επιτροπή και ο γενικός διευθυντής της Διεθνούς Συνεταιριστικής Συμμαχίας, που εκπροσωπεί παγκοσμίως 2,2 δισεκατομμύρια συνεταιρισμένους. Με ποίων λοιπόν την επιταγή νομοθετούν και ποιόν μιμούνται στο διεθνές στερέωμα; Μήπως τον κ. Πινιέρα της Χιλής, που είχε τα γνωστά αποτελέσματα;. Αλλά κι εκείνος είναι ένας μεγιστάνας που αποφάσισε να κυβερνήσει ο ίδιος και όχι μέσω κάποιου κ. Μητσοτάκη» κατέληξε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL