Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Επίθεση Γεωργιάδη σε αστυνομία - Χρυσοχοΐδη

Πρώτα επιτέθηκε και μετά ζήτησε από το Σκάϊ να σβήσει τον σχετικό τίτλο - Προστασία της αστυνομίας ζήτησε ο Γ. Ραγκούσης: "Η Ελλάδα δεν θα γίνει σικελικό κράτος"

Τον απόλυτο εκνευρισμό της Ν.Δ. από τις εξελίξεις στην Προκαταρκτική Επιτροπή ανέδειξε χθες ο Άδωνις Γεωργιάδης καθώς επιτέθηκε στην αστυνομία ζητώντας «να κάνει τη δουλειά της». «Δεν θα γίνουμε σικελικό κράτος», απάντησε από τη Βουλή ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Ραγκούσης.

Ο υπουργός Ανάπτυξης έδωσε τη δεύτερη συνέντευξή του στον ΣΚΑΪ μέσα σε δύο μέρες και την αξιοποίησε για να επιτεθεί στην ΕΛ.ΑΣ. και την πολιτική ηγεσία της. «Δεν είμαι ακόμα σε θέση να πω ότι η ΕΛ.ΑΣ. δεν κάνει καλά τη δουλειά της. Όπως ξέρετε, έχω διαχρονική αδυναμία στην αστυνομία. Αλλά θέλω να είμαι καθαρός επειδή στην υπόθεση αυτή έχω και έννομο συμφέρον» είπε χαρακτηριστικά.

«Η αστυνομία είναι υποχρεωμένη να κάνει τη δουλειά της» ανέφερε ο Άδ. Γεωργιάδης και στρέφοντας τα βέλη του στην αστυνομία εκτίμησε πως «όποιος δεν εκτελέσει νομίμως εκδοθέν ένταλμα είναι αντιμέτωπος με παράβαση καθήκοντος». «Περιμένω από την αστυνομία να κάνει τη δουλειά της» είπε με νόημα.

Σημειώνεται ότι λίγη ώρα αργότερα ο Άδ. Γεωργιάδης ανασκεύασε! Ενώ στις 8.47 π.μ. είχε εκφράσει την «πλήρη διαφωνία του» αναφορικά με τη στάση της αστυνομίας, στις 8.59 π.μ. είδε τον σχετικό τίτλο στον ΣΚΑΪ και αναρωτήθηκε αν το είπε ποτέ! Μάλιστα απαίτησε να βγει ο σχετικός τίτλος, πράγμα που έγινε.

Στη Βουλή ο Γ. Ραγκούσης ζήτησε από την πολιτική ηγεσία του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη να καλύψει την αστυνομία. «Δεν μπορεί να μην απαντάτε, όπως έχετε υποχρέωση, σε αυτούς τους δημόσιους εκβιασμούς και στις δημόσιες απειλές που εκτόξευσε, για μία ακόμη φορά, ο Αδ. Γεωργιάδης σε βάρος της Ελληνικής Αστυνομίας, σε βάρος του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη» τόνισε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ απευθυνόμενος στον υφυπουργό Προστασίας του Πολίτη Λευτέρη Οικονόμου.

«Δεν ξέρω τι θα κάνει η Ελ. Τουλουπάκη μετά τους δημόσιους εκβιασμούς και τις δημόσιες απειλές του Άδ. Γεωργιάδη. Αυτή η κατάσταση, όμως, δεν πάει άλλο. Ώς εδώ και μη παρέκει. Η Ελλάδα δεν θα γίνει σικελικό κράτος» τόνισε.

 

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

Στουρνάρας μαινόμενος

Ο κεντρικός μας τραπεζίτης Γ. Στουρνάρας βγήκε χθες στο πρακτορείο Bloomberg και είπε ότι χρειάζονται συντονισμένα μέτρα δημοσιονομικής τόνωσης των οικονομιών, διότι αλλιώς η Ευρώπη θα βρεθεί ξανά αντιμέτωπη με μια σοβαρή κρίση χρέους.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο
Όλες οι Ειδήσεις