Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Ρ. Δούρου: Επιλεκτικές ευαισθησίες της κυβέρνησης Μητσοτάκη

«Η κυβέρνηση Μητσοτάκη, δεν μπορεί να εγκαλεί τον ΣΥΡΙΖΑ για τα ζητήματα του περιβάλλοντος. Γιατί είναι η κυβέρνηση που χρησιμοποιεί το κρίσιμο θέμα της απολιγνιτοποίησης με όρους αποκλειστικα επικοινωνιακούς, χωρίς στρατηγική, χωρίς σχεδιασμό, χωρίς χρηματοδότηση. Αφήνοντας στο έλεος της ανεργίας και της ανασφάλειας τους ανθρώπους της Δυτικής Μακεδονίας και Μεγαλόπολης»

Τα παραπάνω τονίζει η τομεάρχης Κλιματικής Αλλαγής, Περιβάλλοντος και Ενέργειας του ΣΥΡΙΖΑ Ρένα Δούρου.

«Είναι η κυβέρνηση που ξεπουλά σε ημετέρους τις υποδομές και τα δίκτυα ενέργειας.

Είναι η κυβέρνηση που επιλέγει να καταργήσει τους 36 φορείς διαχείρισης προστατευόμενων περιοχών natura, διαλύοντας το εθνικό σύστημα διοίκησης - διαχείρισης των περιοχών αυτών και αφήνοντας τον φυσικό πλούτο της πατρίδας μας στο έλεος των παρασιτικών αετονύχηδων της Δεξιάς.

Είναι, με λίγα λόγια, η κυβέρνηση που επιλέγει τις μπίζνες των ιδιωτικοποιήσεων σε βάρος της άσκησης εθνικής, δημόσιας πολιτικής με όρους περιβαλλοντικής και ενεργειακής δικαιοσύνης», επισημαίνει η κ. Δούρου.

Για να καταλήξει: «Αντί να απολογείται για όλα αυτά, έχει το θράσος να κρύβεται πίσω από… αφίσες πολιτικής ενημέρωσης αλλά όχι βέβαια… «σκυλάδικων»»

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

Εθελοντική γενναιοδωρία και κοινωνική λεηλασία

Η ιδέα να δώσουν οι βουλευτές το 50% του μισθού τους για την αντιμετώπιση του κορωνοϊού είναι μια σωστή ιδέα. Είναι επίσης μια ιδέα «εμπορική», που θα πουλήσει πολύ. Αυτό το ήξερε, φυσικά, ο Κ. Μητσοτάκης όταν την κατέθεσε. Αλλά ο πρωθυπουργός δεν είχε την πολιτική βούληση να την επιβάλει.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο
Όλες οι Ειδήσεις