Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Αλ.Τριανταφυλλίδης: Ο κόσμος θέλει να μάθει ποιοι πολιτικοί δωροδοκήθηκαν από τη Novartis (Video)

«Ο κ. Γεωργιάδης δήλωσε στη δημόσια ελβετική τηλεόραση RSI ότι η Novartis έδινε χρήματα σε πολιτικούς, γιατρούς και άλλους. Φως παντού, στα πάντα, για τους πάντες», δήλωσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ

Το ερώτημα αν η κα Τουλουπάκη απέστειλε στην προανακριτική επιτροπή έγγραφο, στο οποίο αναφέρεται ότι η Novartis Hellas δωροδόκησε Έλληνα πολιτικό έθεσε προς το μέλος της επιτροπής Θ.Πλεύρη, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξανδρος Τριανταφυλλίδης, στη διάρκεια τηλεοπτικής εκπομπής του ΣΚΑΪ, αναφερόμενος στις αποκαλύψεις της Κυριακάτικης Kontra News σχετικά με το σκάνδαλο Novartis.

Όπως τόνισε χαρακτηριστικά ο ίδιος, «ο κόσμος θέλει να μάθει επιτέλους ποιοι πολιτικοί δωροδοκήθηκαν από τη Novartis. Το συγκεκριμένο δημοσίευμα αναφέρει ότι υπάρχουν στοιχεία. Άλλωστε και ο κ. Γεωργιάδης δήλωσε στη δημόσια ελβετική τηλεόραση RSI ότι η Novartis έδινε χρήματα σε πολιτικούς, γιατρούς και άλλους. Φως παντού, στα πάντα, για τους πάντες», κατέληξε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

Πού αλλού γίνονται αυτά;

Μετά από δύο εβδομάδες καραντίνας, η κατάσταση που διαμορφώνεται είναι η εξής: Πρώτον, η δημόσια Υγεία δοκιμάζεται από ελλείψεις προσωπικού, υλικού και εξοπλισμού ασφάλειας. Μέχρι τώρα η κυβέρνηση έχει εξασφαλίσει μόνο τον εφοδιασμό της σε χειροκροτήματα.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο
Όλες οι Ειδήσεις