Live τώρα    
20°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
20 °C
19.4°C21.6°C
2 BF 69%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ασθενής ομίχλη
19 °C
15.6°C20.8°C
2 BF 70%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
18 °C
17.7°C19.8°C
4 BF 68%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Σποραδικές νεφώσεις
25 °C
22.5°C24.8°C
2 BF 34%
ΛΑΡΙΣΑ
Αίθριος καιρός
21 °C
20.9°C22.3°C
3 BF 46%
ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ ΠΡΑΣΙΝΟΙ / Οικολόγοι Πράσινοι: Κάλεσμα ενότητας σε όλες τις δυνάμεις της Οικολογίας
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ ΠΡΑΣΙΝΟΙ / Οικολόγοι Πράσινοι: Κάλεσμα ενότητας σε όλες τις δυνάμεις της Οικολογίας

Κάλεσμα ενότητας σε όλες τις δυνάμεις της Οικολογίας στην Ελλάδα έκανε το Πανελλαδικό Συμβούλιο των Οικολόγων Πράσινων κάνοντας εκτενή αναφορά στην επιτακτικότητα της συντονισμένης δράσης του οικολογικού χώρου στην εποχή της κλιματικής κρίσης. «Καλούμε τα πρώην μέλη μας που αποχώρησαν ή αδρανοποιήθηκαν σε διάφορες περιόδους από το κόμμα μας να επανεγγραφούν και όλοι μαζί να αγωνιστούμε για ένα δυνατό, αυτόνομο και αυτοδύναμο κόμμα της Πολιτικής Οικολογίας στην Ελλάδα» τόνισαν χαρακτηριστικά οι Οικολόγοι Πράσινοι.

«Καλούμε τους πολίτες και ιδιαίτερα τους νέους να οργανωθούν στο κόμμα της Οικολογίας που υπάρχει, για να αγκαλιάσει τη νεολαία και να εκφράσει την δυναμική ενότητας του χώρου» επισήμαναν οι Οικολόγοι Πράσινοι σημειώνοντας ότι είναι μέλος του Ευρωπαϊκού Πράσινου Κόμματος, καθώς και το οικολογικό κόμμα με τη μακροβιότερη πορεία στην Ελλάδα.

Να σημειωθεί ότι παράλληλα δυνάμεις του οικολογικού χώρου με επικεφαλής τους πρώην ευρωβουλευτές Μιχάλη Τρεμόπουλο και Νίκο Χρυσόγελο επιχειρούν τη δημιουργία ενός νέου Πράσινου κόμματος. Το συνέδριο των Πρασίνων θα διεξαχθεί στις 22 και 23 Φεβρουαρίου. Κατά την πρόσφατη συνέντευξη Τύπου που έδωσε η σχετική πρωτοβουλία, τα στελέχη των Πρασίνων άσκησαν κριτική στα πεπραγμένα της κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ και των επιτευγμάτων της συνεργασίας των Οικολόγων Πράσινων με τον ΣΥΡΙΖΑ τονίζοντας παράλληλα την αυτονομία του υπό συγκρότηση κόμματος.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL