Live τώρα    
20°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Σποραδικές νεφώσεις
20 °C
18.6°C21.2°C
3 BF 46%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
21 °C
18.5°C22.0°C
2 BF 36%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
18 °C
18.2°C20.5°C
3 BF 59%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
20 °C
19.8°C20.2°C
5 BF 44%
ΛΑΡΙΣΑ
Ελαφρές νεφώσεις
20 °C
20.1°C20.1°C
2 BF 47%
Γ. Βαρεμένος: Ένας Μητσοτάκης ωθεί έναν Καραμανλή να κλείσει τη «δουλειά» στο Πάτρα - Πύργος
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Γ. Βαρεμένος: Ένας Μητσοτάκης ωθεί έναν Καραμανλή να κλείσει τη «δουλειά» στο Πάτρα - Πύργος

"Ο αρμόδιος υπουργός βάζει το μπουρλότο, αναγορεύοντας  τον εαυτό του σε άρχοντα ενός χάους, που δύσκολα μπορεί να «οργανωθεί»… Έξι  μήνες όλο πηγαίνει στην Ευρώπη να διαπραγματευτεί και όλο εδώ είναι, προσπαθώντας να μπαλώσει την κουρελού των κυβερνητικών αποφάσεων για το πολύπαθο έργο" τονίζει ο  τομεάρχης Υποδομών-Μεταφορών και βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας του ΣΥΡΙΖΑ Γ. Βαρεμένος, αναφορικά με τη διαχείριση του έργο στο δρόμο Πάτρα-Πύργου. "

"Ένας Μητσοτάκης ωθεί έναν Καραμανλή να κλείσει στο Πάτρα - Πύργος τη «δουλειά» που ο πρώτος έχει προαποφασίσει, έστω κι αν χρειασθεί να μπει μπουρλότο σε ένα εν εξελίξει έργο" ανέφερε χαρακτηριστικά ο Γ. Βαρεμένος.

Ο ίδιος επισημαίνει ότι είναι βαρύ το τίμημα από την καθυστέρηση του έργου Πάτρα - Πύργος σημειώνοντας πως "όλο αυτό θα μπορούσε να είναι ένα έργο με την Σαπφώ Νοταρά, αν το κόστος δεν ήταν σε ανθρώπινες ζωές μεγάλο αλλά και βαρύ για τον κρατικό κορβανά, τον οποίο χρησιμοποιούν πάλι με τον τρόπο που το έκαναν, πριν την χρεοκοπία"

Αναλυτικά η δήλωση του τομεάρχη Υποδομών-Μεταφορών και βουλευτή Αιτωλοακαρνανίας του ΣΥΡΙΖΑ Γ. Βαρεμένου

Ο αρμόδιος υπουργός βάζει το μπουρλότο, αναγορεύοντας  τον εαυτό του σε άρχοντα ενός χάους, που δύσκολα μπορεί να «οργανωθεί»… Έξι  μήνες όλο πηγαίνει στην Ευρώπη να διαπραγματευτεί και όλο εδώ είναι, προσπαθώντας να μπαλώσει την κουρελού των κυβερνητικών αποφάσεων για το πολύπαθο έργο.

Κανονικά ούτε αυτοί που ωφελούνται από τη νέα ανάθεση θα έπρεπε να είναι ευχαριστημένοι, για κάτι που γίνεται υπέρ  τους αλλά με έναν τρόπο που τινάζει στον αέρα κάθε σταθερά, σε μία αγορά που δεν έχει και την καλύτερη φήμη.

Όλο αυτό θα μπορούσε να είναι ένα έργο με την Σαπφώ Νοταρά, αν το κόστος δεν ήταν σε ανθρώπινες ζωές μεγάλο αλλά και βαρύ για τον κρατικό κορβανά, τον οποίο χρησιμοποιούν πάλι με τον τρόπο που το έκαναν, πριν την χρεοκοπία.

Business as usual ?

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL