Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Σ. Φάμελλος: Η Ν.Δ. πουλάει παραμύθι ότι θα αυξηθούν οι συντάξεις (Video)

«Θα φτάσουμε ξανά στο ενδεχόμενο ένας μηχανικός να πληρώνει το ίδιο είτε έχει εισόδημα 7.000 ευρώ είτε 70.000»

«Έχουμε μπροστά μας το εξής απίθανο. Με λιγότερα λεφτά από τον προϋπολογισμό να λέει η κυβέρνηση ότι θα δώσει μεγαλύτερες συντάξεις. Δυστυχώς ο κ. Βρούτσης μάς ξαναγυρίζει σε μία μνημονιακή περίοδο» ανέφερε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Σωκράτης Φάμελλος.

Όπως σημείωσε μιλώντας στην τηλεόραση του Ant1, ο προϋπολογισμός του 2020 προβλέπει 200 εκατ. ευρώ λιγότερα για τις συντάξεις. «Με ποιο μαγικό τρόπο η κυβέρνηση θα βάλει λιγότερα στο ασφαλιστικό και πουλάει παραμύθι ότι θα αυξηθούν οι συντάξεις;» διερωτήθηκε με νόημα ο Σ. Φάμελλος.

Παράλληλα επισήμανε ότι στο 90% των ελεύθερων επαγγελματιών θα αυξηθούν οι εισφορές. «Θα φτάσουμε ξανά στο ενδεχόμενο ένας μηχανικός, ένας δικηγόρος και ένας γιατρός να πληρώνει το ίδιο είτε έχει εισόδημα 7.000 ευρώ είτε 70.000» τόνισε.

Αντιθέτως, όπως σημείωσε ο Σ. Φάμελλος, ο ελεύθερος επαγγελματίας με το νόμο Κατρούγκαλο πλήρωνε αναλογικά και μάλιστα υπήρχε ειδική έκπτωση για τους νέους.

Συντάκτης: avgi.gr

Δείτε όλα τα σχόλια
Κύριο άρθρο

Ωμοί και αναίσχυντοι

Από προχθές, ολόκληρο το σύστημα της Ν.Δ. που εμπλέκεται με οποιονδήποτε τρόπο με την υπόθεση Novartis περιφέρεται έξαλλο στα ΜΜΕ. Απειλεί τον ΣΥΡΙΖΑ και τον Τσίπρα με ισόβια, κραυγάζει για έσχατες προδοσίες και ισόβια και εξαπολύει ύβρεις και απειλές κατά των μαρτύρων δημοσίου συμφέροντος

Δειτε ολοκληρο το αρθρο
Όλες οι Ειδήσεις