Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

12.000 ευρώ για την πρωτοχρονιάτικη πίτα στο υπ. Αγροτικής Ανάπτυξης

Το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης εγκρίνει την δέσμευση πίστωσης ύψους 12.000 ευρώ για τη σχετική εκδήλωση

Από… χρυσάφι φαίνεται ότι είναι η πρωτοχρονιάτικη πίτα στο υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης, καθώς η σχετική εκδήλωση έχει συνολικό κόστος 12.000 ευρώ.

Σύμφωνα με απόφαση που αναρτήθηκε στην Διαύγεια, το υπουργείο εγκρίνει την δέσμευση πίστωσης ύψους 12.000,00 ευρώ για την πληρωμή ισόποσης δαπάνης σε βάρος της πίστωσης του Προϋπολογισμού εξόδων του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Ειδικός φορέας 1029 - 101. - 0000000, Λογαριασμός 2420906001- οικ. έτους 2020 για την «κάλυψη της δαπάνης της εκδήλωσης για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας για το προσωπικό και τα στελέχη της πολιτικής ηγεσίας του ΥΠΑΑΤ οικ. έτους 2020».

Η πρώην υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, Ολυμπία Τελιγιορίδου, έγραψε σχετικά με τη βασιλόπιτα στο υπουργείο όπου χρημάτισε στοίχισε φέτος 12.000 ευρώ,  ότι πέρσι κόστισε 30 ευρώ!!

 

«Απίστευτα πράγματα. »Πέρσι στο γραφείο μου στο ΥΠΑΑΤ κόψαμε βασιλόπιτα που στοίχισε 30 ευρώ και φυσικά τα πλήρωσα από την τσέπη μου.

Φέτος η πρωτοχρονιάτικη πίτα στο ΥΠΑΑΤ στοίχισε 12.000 ευρώ!!! 12.000 ευρώ!!!
Το επιτελικό κράτος εν δράσει!!!», κατέληξε η κ. Τελιγιορίδου.

Η «γενναιοδωρία» του Μ. Βορίδη δεν πέρασε απαρατήρητη από χρήστες στα social media, οι οποίοι τοποθετήθηκαν αναλόγως…

Συντάκτης: avgi.gr

 

 

Διαβάστε επίσης:

Μετά την κατακραυγή ανακαλεί ο Βορίδης το κονδύλι των 12.000 ευρώ για πρωτοχρονιάτικη πίτα (Video)

 

 

 

 

 

 

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

Ανασχηματισμός και ασφαλιστικό Πινοσέτ

Για ανασχηματισμό που συζητιέται εδώ και δύο μήνες, θα περίμενε κανείς κάτι περισσότερο. Επί της ουσίας, ελάχιστα πράγματα άλλαξαν. Υπουργοί όπως ο Βρούτσης, ο Θεοχάρης και ο Αυγενάκης, που εξέθεσαν σοβαρά την κυβέρνηση, διατηρούν τα χαρτοφυλάκιά τους.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο