Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Επανιδρύουν το υπουργείο Μεταναστευτικής Πολιτικής (Video)

Η Ν.Δ. είχε σπεύσει να καταργήσει το Υπουργείο Μεταναστευτικής Πολιτικής με το που ανέλαβε την εξουσία. Σφοδρή ήταν η αντίδραση του ΣΥΡΙΖΑ που μιλούσε για μεγάλο λάθος και οπισθοδρόμηση να ενταχθεί το θέμα του προσφυγικού στην ατζέντα της ασφάλειας

Σήμερα σε μία προσπάθεια να διορθώσει τους λάθους χειρισμούς της στο προσφυγικό – μεταναστευτικό και μπροστά στα μεγάλα αδιέξοδα που δημιουργεί η πολιτική της, η κυβέρνηση επανιδρύει το υπουργείο Μεταναστευτικής Πολιτικής.

Πρόκειται για το υπουργείο Μετανάστευσης και Ασύλου, με υπουργό τον μέχρι σήμερα υφυπουργό Εργασίας Νότη Μηταράκη. Ο αναπληρωτής υπουργός θα είναι ο μέχρι σήμερα αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη Γιώργος Κουμουτσάκος. Ο Γιάννης Βρούτσης αναλαμβάνει τις αρμοδιότητες του Ν. Μηταράκη στο υπουργείο Εργασίας.

Τις σχετικές ανακοινώσεις έκανε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας, τονίζοντας ότι η επανίδρυση του υπουργείου έγινε κατόπιν απόφασης του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη.

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

Πίσω από το παραπέτασμα της γελοιότητας

Είναι το λιγότερο αστεία και γραφικά τα κυβερνητικά στελέχη, όταν βγαίνουν στα κανάλια να εξηγήσουν ότι το πακέτο των 37 δισ. η Ελλάδα το κέρδισε με το σπαθί του Κυριάκου Μητσοτάκη, με τις εξαιρετικές διαπραγματευτικές του δυνατότητες και με τις λαμπρές επιδόσεις της ελληνικής οικονομίας.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο
Όλες οι Ειδήσεις