Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Δ.Παπαγγελόπουλος: Η κα Ράικου προσπαθεί με νέα βρωμερά ψέματα να σωθεί

ΑΜΠΕ

«Αυτοπαγιδευμένη στο βούρκο των ευθυνών και των ψεμάτων της», χαρακτήρισε, ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Δικαιοσύνης, την πρώην εισαγγελέα Διαφθοράς, μετά τα όσα φέρεται δήλωσε σήμερα η ίδια στην προανακριτική επιτροπή της Βουλής

«Η κα Ράικου είναι αυτοπαγιδευμένη στο βούρκο των ευθυνών και των ψεμάτων της. Προσπαθεί με νέα βρωμερά ψέματα να σωθεί», τονίζει ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Δικαιοσύνης, Δημήτρης Παπαγγελόπουλος, σε απάντηση των όσων κατέθεσε η πρώην εισαγγελέας Διαφθοράς, στην προανακριτική επιτροπή της Βουλής.

Ο ίδιος προσέθεσε ότι «το μόνο που καταφέρνει είναι να εκτίθεται και να βουλιάζει πιο βαθιά στο βούρκο της. Μόλις ολοκληρώσει τη μυθιστορηματική, παραληρηματική, ρυπαρή και δυσώδη κατάθεσή της θα τοποθετηθώ συνολικά και θα ενεργήσω όπως της αξίζει».

Παράλληλα αξίζει να σημειωθεί ότι σύμφωνα με πληροφορίες, στην προανακριτική, κατατέθηκαν έγγραφα που αφορούν εμβάσματα της Novartis σε κοινό λογαριασμό της κας Ράικου με τον σύζυγό της.

Πηγή: ΑΜΠΕ

Δείτε όλα τα σχόλια
Κύριο άρθρο

Πέντε χρόνια

Τέτοιες μέρες, πριν από πέντε χρόνια, στις 25.1.2015, ο ΣΥΡΙΖΑ άνοιγε ένα νέο κεφάλαιο στην πολιτική ζωή του τόπου. Με τη στήριξη μιας κοινωνίας απελπισμένης και εξοργισμένης από την ανυπολόγιστη καταστροφή δύο Μνημονίων και έχοντας διανύσει μια εντυπωσιακή πορεία

Δειτε ολοκληρο το αρθρο
Όλες οι Ειδήσεις