Live τώρα    
22°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
22 °C
20.2°C23.0°C
3 BF 63%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αυξημένες νεφώσεις
16 °C
14.6°C17.8°C
3 BF 85%
ΠΑΤΡΑ
Αυξημένες νεφώσεις
20 °C
18.8°C21.5°C
5 BF 69%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
28 °C
26.6°C28.8°C
4 BF 33%
ΛΑΡΙΣΑ
Αυξημένες νεφώσεις
18 °C
18.4°C18.5°C
3 BF 83%
Κ. Μάλαμα: Ανησυχία προκαλούν οι προθέσεις της κυβέρνησης για την Χαλκιδική (Ηχητικό)
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Κ. Μάλαμα: Ανησυχία προκαλούν οι προθέσεις της κυβέρνησης για την Χαλκιδική (Ηχητικό)

«Τα σχέδια της ΝΔ είναι άκρως ανησυχητικά σε σχέση την Χαλκιδική. Η Eldorado Gold δεν ενδιαφέρεται για το περιβάλλον το έχει αποδείξει εξάλλου, το ίδιο ισχύει και για την κυβέρνηση» σχολίασε η βουλευτής Χαλκιδικής του ΣΥΡΙΖΑ Κ. Μάλαμα μιλώντας στον ρ/σ Στο Κόκκινο Θεσσαλονίκης. Η βουλευτής Χαλκιδικής κατέθεσε ερώτηση για το γεγονός ότι η κυβέρνηση ανέθεσε με διαδικασίες εξπρές στην Grant Thorton την μελέτη του τροποποιημένου “επενδυτικού πλάνου” της Ελληνικός Χρυσός στις Σκουριές ενώ δεν έχει δημοσιοποιήσει καθ’ οιονδήποτε τρόπο το νέο της σχέδιο εντείνοντας την αναξιοπιστία της γύρω από το θέμα.https://w.soundcloud.com/player/?url=https%3A//api.soundcloud.com/tracks/740608564&color=%23ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false&show_teaser=true&visual=true


Η Κ. Μάλαμα σχολίασε επιπλέον το έγγραφο του Σώματος Επιθεώρησης Περιβάλλοντος Βορείου Ελλάδος στο οποίο αναφέρεται ότι για τις εκτεταμένες ρηγματώσεις που εμφανίζονται στη Στρατονίκη, σε σημεία “όπου οι εργασίες υπόγειας εκμετάλλευσης του μεταλλείου των Μαύρων Πετρών έχουν επεκταθεί κάτω από τον οικισμό» και διερωτήθηκε αν μια περιοχή έχει χαρακτηριστεί μεταλλευτική τότε πρέπει να ανησυχεί κανείς για το τι θα κάνουν με αυτόν τον νόμο.

Μεταξύ άλλων η Κ. Μάλαμα αναφέρθηκε στην επίκαιρη ερώτηση που κατέθεσε προς τον υπουργό Εξωτερικών για την ανάγκη άμεσων ενεργειών για τον επαναπατρισμό των τεσσάρων Ελλήνων ναυτικών που βρίσκονται εγκλωβισμένοι σε πλοία εταιρίας που χρεοκόπησε, στα 3 ναυτικά μίλια ανοικτά του Τζιμπουτί.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL