Live τώρα    
20°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αυξημένες νεφώσεις
20 °C
17.6°C21.2°C
1 BF 46%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Σποραδικές νεφώσεις
17 °C
15.3°C18.5°C
1 BF 57%
ΠΑΤΡΑ
Αραιές νεφώσεις
14 °C
13.0°C14.9°C
2 BF 85%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Σποραδικές νεφώσεις
19 °C
18.2°C19.8°C
1 BF 56%
ΛΑΡΙΣΑ
Αραιές νεφώσεις
13 °C
12.9°C15.7°C
0 BF 76%
Ν. Κασιμάτη: Η συγγνώμη μου ρητή και αυτονόητη. Προφανώς και δεν υιοθετώ το εν λόγω σύνθημα
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Ν. Κασιμάτη: Η συγγνώμη μου ρητή και αυτονόητη. Προφανώς και δεν υιοθετώ το εν λόγω σύνθημα

"Από την πρώτη στιγμή υπογράμμισα ότι η αναφορά μου ήταν ένας αστεϊσμός ατυχής, ένα σκωπτικό σχόλιο με αφορμή μια παντελώς άσχετη συζήτηση στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης. Και από την πρώτη στιγμή τόνισα, δημόσια και χωρίς περιστροφές, ότι λυπάμαι για την παρερμηνεία. Η συγγνώμη μου λοιπόν είναι ρητή και αυτονόητη" τονίζει σε δήλωσή της η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ της Β Πειραιά Νίνα Κασιμάτη, μετά την την ανάρτησή της στην οποία συμπεριέλαβε το σύνθημα «Μπάτσοι Γουρούνια Δολοφόνοι».

"Προφανώς και δεν υιοθετώ το εν λόγω σύνθημα, κάτι που φαίνεται από όλη την πορεία μου στην πολιτική, με δεδομένο τον έμπρακτο σεβασμό μου, και δια του κοινοβουλευτικού μου έργου, στους βιοπαλαιστές αστυνομικούς" δηλώνει κατηγορηματικά η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

Η Νίνα Κασιμάτη άσκησε σκληρή κριτική στην ΝΔ επισημαίνοντας ότι "το μόνο που επιδιώκει, είναι ένας υποκριτικός και χυδαίος αντιπερισπασμός για το φιάσκο του κ. Μητσοτάκη και του κ. Χρυσοχοΐδη, που κάνουν τα στραβά μάτια σε απαράδεκτες αστυνομικές αυθαιρεσίες και στην «αναγκαστικότητα του ξύλου» μίας μειοψηφίας της ΕΛ.ΑΣ, εκθέτοντας δυστυχώς την μεγάλη πλειοψηφία των αστυνομικών που επιτελούν, παρά τις ελλείψεις και τις δυσκολίες, καθημερινά το έργο τους" κατέληξε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

Μήνυση κατέθεσε η ΠΟΑΣΥ

Στην υποβολή μήνυσης για συκοφαντική δυσφήμιση και εξύβριση προχώρησε το προεδρείο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων (ΠΟΑΣΥ) την οποία κατέθεσε το πρωί στο Αστυνομικό Τμήμα Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά, σε βάρος της βουλεύτριας του ΣΥΡΙΖΑ Νίνας Κασιμάτη, αναφορικά με την φράση που χρησιμοποίησε στα social media.

Πρόσθετα, το προεδρείο της ΠΟΑΣΥ απέστειλε και σχετική επιστολή στον Πρόεδρο της Βουλής, την οποία κοινοποίησε σε όλα τα κοινοβουλευτικά κόμματα και ζητά την λήψη μέτρων.

Στον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Β.Πλιώτα οι συνδικαλιστές αστυνομικοί

Τον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Βασίλειο Πλιώτα, επισκέφθηκε σήμερα αντιπροσωπεία συνδικαλιστών της ΕΛΑΣ, συνοδευόμενη από τους δικηγόρους, Βασίλη Καπερνάρο και Εβίτα Βαρελά, προκειμένου να ενημερώσουν για τις δηλώσεις της Ν.Κασιμάτη.

Οι συνδικαλιστές γνωστοποίησαν στον ανώτατο εισαγγελικό λειτουργό την πρόθεση τους να καταθέσουν μήνυση για εξύβριση σε βάρος της εν λόγω βουλευτού, αλλά και αγωγές.

Ακόμη, οι συνδικαλιστές επισήμαναν ότι σκοπός των δηλώσεων της κ. Κασιμάτη, ήταν η στοχοποίηση των αστυνομικών οργάνων.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL