Live τώρα    
22°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
22 °C
20.2°C23.8°C
3 BF 42%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αίθριος καιρός
22 °C
19.1°C22.7°C
2 BF 55%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
18 °C
18.0°C19.9°C
4 BF 60%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Σποραδικές νεφώσεις
20 °C
18.8°C20.8°C
5 BF 45%
ΛΑΡΙΣΑ
Αίθριος καιρός
23 °C
22.9°C22.9°C
3 BF 31%
"Κούμπωσε" στο επιτελικό κράτος
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

"Κούμπωσε" στο επιτελικό κράτος

Η "γαλάζια" “αριστεία” συνεχίζει την πορεία θριάμβου στο “επιτελικό" κράτος. Ο Νίκος Σοφιανός, κομίζοντας ως βιογραφικό τη στενή συγγενική σχέση με την Άννα - Μισέλ Ασημακοπούλου (ξάδερφος) και πολλά χρόνια φιλίας με τον πρωθυπουργό και τον Νίκο Γεωργιάδη, ανέλαβε τα ηνία του Κρατικού Οργανισμού Πιστοποίησης με τις ευλογίες του Άδωνι Γεωργιάδη!

Ο Ν. Σοφιανός, άλλωστε, προεκλογικά σε εκδήλωση της ΟΝΝΕΔ, είχε αποτυπώσει ανάγλυφα τη ρουσφετοκρατική αντίληψη της Ν.Δ. λέγοντας ότι “όταν αλλάζει μία κυβέρνηση περίπου τρεις χιλιάδες άνθρωποι πρέπει να επιλεγούν για να στελεχώσουν τον δημόσιο τομέα. Αυτούς για πρώτη φορά τους βρίσκουμε μέσω βιογραφικών και συνεντεύξεων και 'κουμπώνουν' από τώρα, πριν κυβερνήσουμε, την κάθε θέση του Δημοσίου με τον κατάλληλο άνθρωπο”. Είχε παραβρεθεί δε πριν από λίγες ημέρες στο Εφετείο για να συμπαρασταθεί στον Νίκο Γεωργιάδη. Υπενθυμίζεται ότι η Ά.-Μ. Ασημακοπούλου είχε καταθέσει ως μάρτυρας υπεράσπισης του πρώην συνεργάτη του Κυριάκου Μητσοτάκη στο δικαστήριο.

Βολές Παπαδημούλη

“Στήριξε θερμά τον Νίκο Γεωργιάδη, που κατηγορήθηκε για ασέλγεια σε βάρος ανηλίκων και αθωώθηκε λόγω παραγραφής. Οι προστάτες και κολλητοί του Γεωργιάδη στην ηγεσία της Ν.Δ. τον επιβράβευσαν με προεδρία σε κρατικό οργανισμό. Ο πλήρης εξευτελισμός 'αριστείας', 'αξιοκρατίας' και 'ηθικής'!” ανάρτησε στο Τwitter ο αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και επικεφαλής της ευρωομάδας του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Παπαδημούλης.

"Ευχαριστώ τον Άδ. Γεωργιάδη"

Ο Νίκος Σοφιανός δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει στην προσωπική του σελίδα στο Facebook “τον Άδωνι Γεωργιάδη για την τιμή να με ορίσει πρόεδρο της ΕΒΕΤΑΜ Α.Ε., της εταιρείας του ευρύτερου δημοσίου τομέα που πιστοποιεί βιομηχανικά και καταναλωτικά προϊόντα, εγκαταστάσεις και συστήματα διαχείρισης”, συνοδεύοντας την ανάρτηση με μια φωτογραφία του μαζί με τον υπουργό Επενδύσεων...

Ρατσιστικές απόψεις

Ξεχωριστό ενδιαφέρον έχουν οι ξενοφοβικές απόψεις που έχει εκφράσει ο νέος “άριστος” της κυβέρνησης. “Κι εγώ δεν θα ήθελα δίπλα από το χωριό μου να υπάρχει στρατόπεδο με λαθρομετανάστες” είχε επισημάνει σε τηλεοπτική εκπομπή (Kontra, 27.10). Απευθυνόμενος δε στο στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ Χρήστο Πιλάλη είχε θέσει επίμονα το ερώτημα: “Κύριε Πιλάλη, γιατί δεν παίρνετε κάποιον λαθρομετανάστη σπίτι σας; Αφού τους θέλετε όλους αυτούς”...

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL