Live τώρα    
21°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αραιές νεφώσεις
21 °C
19.5°C21.8°C
3 BF 52%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Σποραδικές νεφώσεις
22 °C
19.0°C23.2°C
1 BF 65%
ΠΑΤΡΑ
Αυξημένες νεφώσεις
20 °C
18.0°C19.9°C
1 BF 59%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Αίθριος καιρός
21 °C
19.9°C21.8°C
5 BF 36%
ΛΑΡΙΣΑ
Αραιές νεφώσεις
22 °C
21.9°C23.4°C
0 BF 46%
Μετά τη λαθροχειρία στο βιογραφικό Διαματάρη, ο Στ. Πέτσας θεώρησε ότι... "το θέμα έχει λήξει"!
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Μετά τη λαθροχειρία στο βιογραφικό Διαματάρη, ο Στ. Πέτσας θεώρησε ότι... "το θέμα έχει λήξει"!

Ομπρέλα προστασίας στον Αντώνη Διαματάρη για τους ψευδείς τίτλους σπουδών που κατέθεσε στο βιογραφικό του ύψωσε χθες ο Στέλιος Πέτσας... κηρύσσοντας ότι “το θέμα έχει λήξει για την κυβέρνηση”!

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, επιχειρώντας να θολώσει τα νερά, σημείωσε ότι “ο κ. Διαματάρης εξέφρασε τη λύπη του για την παρερμηνεία και την παρανόηση που συνέβη με τον όρο 'σπούδασε', τον οποίο χρησιμοποιούσε στο βιογραφικό του”, στο φόντο της απεγνωσμένης κίνησης της κυβέρνησης να αλλάξει άρον άρον, στο επίσημο site, το βιογραφικό του υφυπουργού Εξωτερικών!

Σημειώνεται ότι προχθές ο υφυπουργός Εξωτερικών είχε παραδεχτεί -με χαρακτηριστική καθυστέρηση- ότι “λόγοι οικονομικοί” δεν του επέτρεψαν να αποκτήσει τον τίτλο μεταπτυχιακών σπουδών του Columbia. Βέβαια, σε συνέντευξή του στην «Καθημερινή» (22.05.2017), ο Αντ. Διαματάρης είχε ισχυριστεί ότι έγινε ιδιοκτήτης της εφημερίδας “Εθνικός Κήρυκας” "ακριβώς δέκα χρόνια από την ημέρα που έφτασα στη Νέα Υόρκη, δηλαδή τον Σεπτέμβριο του 1979. Είχα μόλις τελειώσει τη Σχολή Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Κολούμπια’! Συμπλήρωνε δε ότι “πήγα για λίγο καιρό στην εφημερίδα αλλά με γοήτευσε τόσο πολύ που απέρριψα μια θέση σε μια πολυεθνική για να μείνω εκεί»...

"Δεν έχουν ούτε ιερό ούτε όσιο"

“Τελικά, δεν έχουν ούτε ιερό ούτε όσιο” σχολίασε στο Τwitter ο Αλέξης Τσίπρας. “Μετά τον διοικητή της ΕΥΠ χωρίς πτυχίο, τους εκατοντάδες αποτυχημένους πολιτευτές και κομματάρχες που διόρισαν διοικητές στα νοσοκομεία και το μαζικό γιουρούσι της Ν.Δ. στο Δημόσιο, σήμερα (σ.σ.: χθες) ο κ. Μητσοτάκης καλύπτει απόλυτα και τον κ. Διαματάρη” τόνισε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ καταλήγοντας στο συμπέρασμα πως “έτσι επιβεβαιώνει ότι το πρόβλημα δεν είναι ο Διαματάρης αλλά ο ίδιος ο κ. Μητσοτάκης. Ως αρχιτέκτονας μιας κυβέρνησης πολιτικής εξαπάτησης, fake αριστείας και πελατειακής δοσοληψίας”.

Αλ. Χαρίτσης: "Ο κ. Μητσοτάκης να αποπέμψει τον υπουργό του"

«Περιμένουμε από τον Κ. Μητσοτάκη να αποπέμψει τον υπουργό του. Μέχρι στιγμής δεν το έχει κάνει και αυτό λέει πολλά για το βίο και την πολιτεία αυτής της κυβέρνησης» υπογράμμισε νωρίτερα, στο Open, ο Αλέξης Χαρίτσης υπενθυμίζοντας ότι, “μετά από δημοσιεύματα του ελληνικού ομογενειακού Τύπου της Αμερικής, το ίδιο το πανεπιστήμιο διέψευσε τον υφυπουργό Εξωτερικών”. «Αυτό που έχει σημασία είναι επιτέλους η κυβέρνηση και ο κ. Μητσοτάκης προσωπικά να αναλάβει τις ευθύνες του. Γιατί ενώ εμφανιζόταν προεκλογικά ως ο σταυροφόρος της αριστείας και της αξιοκρατίας, το τελευταίο διάστημα έχουμε δει μια σειρά υποθέσεων εξυπηρέτησης μικροκομματικών συμφερόντων, όπως τον διορισμό διοικητή νοσοκομείου ως αντάλλαγμα για την προεκλογική του στήριξη στη Ν.Δ. Με αποκορύφωμα την υπόθεση του κ. Διαματάρη, όπου εδώ και δύο μέρες βοά το πανελλήνιο και η ομογένεια και η κυβέρνηση τηρεί σιγήν ιχθύος» κατέληξε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ.

ΚΙΝ.ΑΛΛ.: “Δεν καλύπτεται από μία συγγνώμη”

“Η είδηση ότι υπουργός της κυβέρνησης Ν.Δ. δεν έχει πτυχίο που δήλωνε ότι κατέχει δεν καλύπτεται από μια συγγνώμη. Ούτε από μια δικαιολογία. Όσοι εξυμνούν την αριστεία και την κανονικότητα, πρέπει σήμερα να μιλήσουν και να πράξουν» υπογράμμισε παράλληλα, στο Τwitter, ο εκπρόσωπος του Κινήματος Αλλαγής Παύλος Χρηστίδης.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL