Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Χ. Γιαννούλης: Δεν υπάρχουν λόγια για την κατάντια της αλαζονικής ψευτομαγκιάς του κ. Γεωργιάδη (Video)

Στην ένταση στα ΑΕΙ, στην αστυνομική βία, στην τροποποίηση του Ποινικού Κώδικα, αναφέρθηκε μεταξύ άλλων ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ

«Δεν υπάρχουν λόγια για την κατάντια της αλαζονικής ψευτομαγκιάς», σχολιάζει με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Χρήστος Γιαννούλης, αναφερόμενος στις δηλώσεις του υπουργού Ανάπτυξης και Επενδύσεων Ά.Γεωργιάδη σε τευτλοπαραγωγούς.

Παράλληλα, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κατά την παρουσία του στην τηλεόραση του ΑΝΤ1 αναφέρθηκε στην ένταση στα ΑΕΙ, στην αστυνομική βία, στην τροποποίηση του Ποινικού Κώδικα.

Ακόμη αναφέρθηκε σε 3.800 «πτυχιούχους με πολύ ισχυρά τυπικά προσόντα» που εργάζονται με πρόγραμμα του ΟΑΕΔ σε διάφορους φορείς και δεν παρατείνονται οι συμβάσεις τους με αποτέλεσμα «να ξαναφύγουν στο εξωτερικό. Αυτή είναι η ΝΔ».

«Υπάρχουν φαινόμενα παραβατικότητας στα ελληνικά πανεπιστήμια αλλά δεν πρέπει να αμφισβητήσουμε τη δουλειά που γίνεται εκεί», υπογράμμισε ο Χρ.Γιαννούλης και πρόσθεσε ότι δεν πρέπει να «νομίζει ο Έλληνας γονιός ότι στέλνει το παιδί του στον πόλεμο αντί για πανεπιστήμιο».

Ακόμη δεν παρέλειψε να υπογραμμίσει ότι «το αφήγημα "νόμος και τάξη" σε συνδυασμό με το γλυκόπιοτο ξύλο του κ. Βορίδη γίνεται ένα εκρηκτικό μείγμα για την εικόνα του συνόλου των ελληνικών πανεπιστημίων».

Συντάκτης: avgi.gr

 

 

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

Η κοινωνία πρέπει να μείνει όρθια

Οι προειδοποιήσεις των ειδικών δεν επιτρέπουν κανέναν εφησυχασμό. "Θα έχουμε εκατόμβες θυμάτων", "αν συνεχίσουν να αυξάνονται τα κρούσματα με τέτοιους αλματώδεις ρυθμούς, θα αυξηθούν και οι διασωληνώσεις" επισημαίνουν εφιστώντας την προσοχή όλων, μα όλων μας, στις θερινές αποδράσεις.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο