Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Αλ. Τσίπρας σε Κ. Μητσοτάκη: Σας πιάσαμε άλλη μία φορά με τη γίδα στην πλάτη (Video)

Eurokinissi

«Μήπως στο μυαλό σας έχετε και την υπόθεση της Forthnet; Που ο φίλος σας και υποστηρικτής και χορηγός σας επιχειρηματίας έρχεται να πάρει μία επιχείρηση με κούρεμα πάνω από 90% των χρεών;» τόνισε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ κατά την δευτερολογία του

Έωλα και φτωχά χαρακτήρισε τα επιχειρήματα του Κυριάκου Μητσοτάκη ο Αλέξης Τσίπρας κατά τη δευτερολογία του.

«Τα θαλασσοδάνεια των κομμάτων σας δεν έχουν μπει στο αρχείο, τα θαλασσοδάνεια στα ΜΜΕ δεν έχουν μπει στο αρχείο. Άρα με αυτό που νομοθετήσατε, αυτό που πραγματικά επιδιώκετε είναι για αυτές τις κρίσιμες για το πολιτικό σύστημα υποθέσεις να δημιουργήσετε όρους ασυλίας για τα τραπεζικά στελέχη που διώκονται» επισήμανε ο Αλ. Τσίπρας απαντώντας στην πρωτολογία του Κ. Μητσοτάκη.

«Είπατε ότι δε θα μπορούμε να οδηγηθούμε σε γενναίες αναδιαρθρώσεις αν δεν δώσουμε ασυλία στα τραπεζικά στελέχη. Ποιες είναι αυτές οι γενναίες αναδιαρθρώσεις που έχετε στο μυαλό σας και πιθανόν να εμποδιστούν; Μήπως τελικά στο μυαλό σας έχετε και την υπόθεση της Forthnet; Που ο φίλος σας και υποστηρικτής και χορηγός σας επιχειρηματίας έρχεται να πάρει μία επιχείρηση με κούρεμα πάνω από 90% των χρεών που δε θα μπορούσε να δει καμία υγιής επιχείρηση της χώρας;» διερωτήθηκε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

«Αν είναι ένας από τους λόγους που προχωρείτε σε αυτή τη διαδικασία, σήμερα σας πιάσαμε άλλη μία φορά με τη γίδα στην πλάτη. Είναι έωλα και φτωχά τα επιχειρήματά σας, έχει καταλάβει ο λαός γιατί σας εγκαλούμε εμείς και η διεθνής δημοσιογραφική κοινότητα. Δημιουργείτε ένα στίγμα για τη χώρα στο εξωτερικό. Με αυτό το στίγμα δε θα έρθουν επιχειρηματίες σε μία χώρα που υπάρχει ασυδοσία και οι ανταλλαγές γίνονται κάτω από το χαλί» τόνισε.

Συντάκτης: avgi.gr

Διαβάστε επίσης:

Τσίπρας σε Μητσοτάκη: Παραβιάζετε το “νόμο και την τάξη” για τους μπαχαλάκηδες με τα κοστούμια που κλέβουν το δημόσιο (Video)

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

Ο εξευτελισμός του Χρυσοχοϊδη και της Ν.Δ.

Τα χθεσινά γεγονότα στην πλατεία Συντάγματος, την ώρα που συζητιόταν το νομοσχέδιο για τις διαδηλώσεις, είναι εικόνες και από το παρελθόν και από το μέλλον. Είχαν όμως και ένα παράπλευρο αποτέλεσμα: προκάλεσαν τον απόλυτο διασυρμό της Νέας Δημοκρατίας μέσα στη Βουλή.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο
Όλες οι Ειδήσεις