Live τώρα    
20°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
20 °C
18.9°C20.9°C
2 BF 45%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
17 °C
14.9°C19.5°C
2 BF 46%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
15 °C
15.5°C19.3°C
1 BF 76%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
21 °C
19.3°C21.9°C
2 BF 63%
ΛΑΡΙΣΑ
Σποραδικές νεφώσεις
17 °C
16.9°C19.6°C
2 BF 51%
Γ. Σαρακιώτης: Το προσφυγικό δε λύνεται με φυλακές (Video)
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Γ. Σαρακιώτης: Το προσφυγικό δε λύνεται με φυλακές (Video)

«Δεν μπορούμε να πάμε στη λογική των κλειστών δομών, το προσφυγικό δε λύνεται με φυλακές, υπάρχουν και άλλοι τρόποι» τόνισε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Σαρακιώτης.https://www.youtube.com/embed/9BhyGosphlU

Μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ και αναφερόμενος στο σχέδιο της κυβέρνησης για κλειστά κέντρα, επισήμανε ότι υπάρχουν πόλεις στην Ελλάδα που έχουν τρέξει προγράμματα με ενοικιαζόμενα σπίτια. Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ έφερε ως παράδειγμα τη Λιβαδειά όπου όπως είπε δεν έχει υπάρξει  κανένα πρόβλημα.

«Εμείς μιλούσαμε ειλικρινά στον κόσμο για το συγκεκριμένο ζήτημα. Λέγαμε ότι θα απασχολήσει τη χώρα μας για πολλά χρόνια και είχαμε λαϊκίστικες αντιδράσεις από τη ΝΔ» επισήμανε ο Γ. Σαρακιώτης και σχολίασε την αλλαγή γραμμής του κυβερνώντος κόμματος.

«Πριν από ένα χρόνο ο Κ. Μητσοτάκης με πολύ έντονο ύφος έλεγε ότι ήταν κατά της μεταφοράς προσφύγων και μεταναστών στην ενδοχώρα. Σήμερα βλέπουμε κάτι τελείως διαφορετικό και μάλιστα μαλώνει τους περιφερειάρχες γιατί κάνουν και τηρούν αυτά που έλεγε ο ίδιος προεκλογικά. Κατηγορούσαν τον ΣΥΡΙΖΑ για τις προσφυγικές ροές και τώρα έμαθαν ότι υπάρχουν κάποιοι γεωπολιτικοί λόγοι» σημείωσε με νόημα και τόνισε ότι δεν είναι το μοναδικό σοβαρό ζήτημα στο οποίο έχει αλλάξει άποψη η ΝΔ, υπενθυμίζοντας τι έγινε με το Μακεδονικό.

Συντάκτης: avgi.gr

Διαβάστε επίσης:

Τα κλειστά κέντρα που ανακοίνωσε η κυβέρνηση (Video)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL