Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Μέτωπο για το δημόσιο χαρακτήρα της Υγείας ανακοίνωσε ο Α. Ξανθός από τη Λάρισα (Video)

thessaliatv.gr

Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ άφησε θετικό πρόσημο στη δημόσια υγεία, το οποίο πλέον τείνει να γίνει αρνητικό, με τους σχεδιασμούς της ΝΔ

Μέτωπο για την προστασία του δημόσιου χαρακτήρα του ΕΣΥ συγκροτεί ο ΣΥΡΙΖΑ, όπως ανακοίνωσε σε συνέντευξη τύπου στη Λάρισα, ο τομεάρχης υγείας του κόμματος και πρώην υπουργός Υγείας Ανδρέας Ξανθός σε συνέντευξη τύπου.

 

Μάλιστα ο κ. Ξανθός ανακοίνωσε ότι πολύ σύντομα θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα εκδήλωση από ο ΣΥΡΙΖΑ με θέμα την προάσπιση του δημόσιου χαρακτήρα της υγείας, καθώς όπως ανεφερε χαρακτηριστικά η κυβέρνηση έχει ανοίξει τα χαρτιά της και θέτει εν αμφιβόλω το νομικό καθεστώς των νοσοκομείων, βάζοντας από την πίσω πόρτα τους ιδιώτες.

Ειδικότερα ο πρώην υπουργός Υγείας ερωηθείς σχετικά σημείωσε ότι στο μέτωπο αυτό πιθανόν να συμμετέχουν και το ΚΙΝΑΛ, το ΚΚΕ και το Μέρα-25, ενώ σημείωσε πως η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ άφησε θετικό πρόσημο στη δημόσια υγεία, το οποίο πλέον τείνει να γίνει αρνητικό, με τους σχεδιασμούς της κυβέρνησης.

 

 

Δείτε όλα τα σχόλια
Κύριο άρθρο

Η ΕΡΕ είναι εδώ

Είναι βγαλμένη από τις καλύτερες παραδόσεις της ΕΡΕ η πρακτική του Τ. Θεοδωρικάκου απέναντι στους δήμους. Ξεσήκωσε θύελλα διαμαρτυριών καταργώντας το πρόγραμμα "Φιλόδημος" που είχε σχεδιάσει η προηγούμενη κυβέρνηση

Δειτε ολοκληρο το αρθρο