Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Μέτωπο για το δημόσιο χαρακτήρα της Υγείας ανακοίνωσε ο Α. Ξανθός από τη Λάρισα (Video)

thessaliatv.gr

Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ άφησε θετικό πρόσημο στη δημόσια υγεία, το οποίο πλέον τείνει να γίνει αρνητικό, με τους σχεδιασμούς της ΝΔ

Μέτωπο για την προστασία του δημόσιου χαρακτήρα του ΕΣΥ συγκροτεί ο ΣΥΡΙΖΑ, όπως ανακοίνωσε σε συνέντευξη τύπου στη Λάρισα, ο τομεάρχης υγείας του κόμματος και πρώην υπουργός Υγείας Ανδρέας Ξανθός σε συνέντευξη τύπου.

 

Μάλιστα ο κ. Ξανθός ανακοίνωσε ότι πολύ σύντομα θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα εκδήλωση από ο ΣΥΡΙΖΑ με θέμα την προάσπιση του δημόσιου χαρακτήρα της υγείας, καθώς όπως ανεφερε χαρακτηριστικά η κυβέρνηση έχει ανοίξει τα χαρτιά της και θέτει εν αμφιβόλω το νομικό καθεστώς των νοσοκομείων, βάζοντας από την πίσω πόρτα τους ιδιώτες.

Ειδικότερα ο πρώην υπουργός Υγείας ερωηθείς σχετικά σημείωσε ότι στο μέτωπο αυτό πιθανόν να συμμετέχουν και το ΚΙΝΑΛ, το ΚΚΕ και το Μέρα-25, ενώ σημείωσε πως η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ άφησε θετικό πρόσημο στη δημόσια υγεία, το οποίο πλέον τείνει να γίνει αρνητικό, με τους σχεδιασμούς της κυβέρνησης.

 

 

Δείτε όλα τα σχόλια
Κύριο άρθρο

Επτά μήνες κυβέρνηση Μητσοτάκη: Γκέλες παντού

Επτά μήνες μετά τις εκλογές, η ελληνική πραγματικότητα επί κυβέρνησης Μητσοτάκη διαμορφώνεται ως εξής: Στο προσφυγικό, υπάρχει πλήρης απώλεια ελέγχου. Η κυβέρνηση είναι ανίκανη να θέσει στοιχειώδεις στόχους και να τους υλοποιήσει και έχει μετατραπεί σε ουρά των τοπικών της ακροδεξιών παραγόντων....

Δειτε ολοκληρο το αρθρο
Όλες οι Ειδήσεις