Live τώρα    
21°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
21 °C
18.7°C22.9°C
4 BF 48%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Σποραδικές νεφώσεις
19 °C
16.0°C21.2°C
2 BF 45%
ΠΑΤΡΑ
Σποραδικές νεφώσεις
17 °C
17.0°C19.8°C
1 BF 70%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
21 °C
19.3°C21.4°C
3 BF 60%
ΛΑΡΙΣΑ
Σποραδικές νεφώσεις
20 °C
17.9°C19.9°C
5 BF 37%
Π. Κόκκαλης: Η ακροδεξιά και στο Ευρωκοινοβούλιο είναι οργανωμένη και στιβαρή (Ηχητικό)
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Π. Κόκκαλης: Η ακροδεξιά και στο Ευρωκοινοβούλιο είναι οργανωμένη και στιβαρή (Ηχητικό)

Για τη συνταγματική αναθεώρηση και για τη διαχείριση του προσφυγικού από τη ΝΔ μίλησε Στο Κόκκινο ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Πέτρος Κόκκαλης, ο οποίος τόνισε ότι τα θέματα του περιβάλλοντος μένουν στην άκρη και αυτό είναι δυστυχές για τον 21ο αιώνα καθώς σε όλες τις άλλες χώρες σε άλλα συντάγματα αρχίζουν να αναγνωρίζουν όλο και περισσότερο το δικαίωμα στο περιβάλλον, στον καθαρό αέρα και στις φυσικές θερμοκρασίες σαν βασικό δικαίωμα.https://w.soundcloud.com/player/?url=https%3A//api.soundcloud.com/tracks/715285336&color=%23ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false&show_teaser=true&visual=true


 Ο κ. Κόκκαλης στον Νίκο Σβέρκο μίλησε και για τα μέτρα της κυβέρνησης για τη διαχείριση του Προσφυγικού, για τα κλειστά κέντρα φύλαξης τις συνθήκες που θα επικρατούν εκεί, την πιθανότητα γκετοποίησης και πως πρέπει η κοινωνία να είναι παρούσα και να μην αφήσει αυτά να μετατραπούν σε αποθήκες ψυχών και πως καθήκον των Ελλήνων είναι να προσέξουν αυτούς τους ανθρώπους.

Ο Πέτρος Κόκκαλης ανέφερε ότι το 2015 και το 2016 ήταν μεγάλο επίτευγμα ότι η διαχείριση εκατομμυρίων ανθρώπων έγινε χωρίς βία με ένα μεγάλο κίνημα αλληλεγγύης και αυτό ήταν το πιο σημαντικό παρόλο που τότε δεν υπήρχαν καθόλου ή ελάχιστες μόνο θέσεις φιλοξενίας.

Ο ευρωβουλευτής εξήγησε πως όλα αυτά έρχονται σε αντίθεση με όσα συνέβησαν πρόσφατα με τις εκδηλώσεις και τις πράξεις μίσους σε βάρος διωκόμενων ανθρώπων καθώς ουσιαστικά η ΝΔ καλλιέργησε τέτοια πάθη και τώρα τρέχει πίσω από την ουρά της.

Ο κ. Κόκκαλης αναφέρθηκε και στην ολίσθηση της Δεξιάς στην ακροδεξιά κάτι που συμβαίνει πάρα πολύ και εξήγησε ότι ακόμα και στο Ευρωκοινοβούλιο για πρώτη φορά στην ιστορία του, υπάρχει οργανωμένη ομάδα με ξεκάθαρη φασιστική ταυτότητα και δεν είναι μια πρόσκαιρη μεταστροφή αλλά μια στιβαρή, σκοταδιστική άκρα δεξιά.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL