Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Π.Ρήγας: Καταρρέει η λογική της σκευωρίας στο σκάνδαλο Novartis (Video)

«Οι φοιτητές έπραξαν το αυτονόητο», δήλωσε σε σχέση με όσα έγιναν τη Δευτέρα στην ΑΣΟΕΕ ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Άμυνας, προσθέτοντας ότι «το φοιτητικό κίνημα πρέπει να προστατέψει το Άσυλο»

«Σωστά οι φοιτητές έπραξαν υπερασπιζόμενοι το ελεύθερο και ανοιχτό πανεπιστήμιο», τόνισε ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Ρήγας, αναφορικά με όσα έγιναν τη Δευτέρα στην ΑΣΟΕΕ, προσθέτοντας ότι «οι φοιτητές έπραξαν το αυτονόητο».

Ο ίδιος μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Kontra Chanel υπογράμμισε ότι «το φοιτητικό κίνημα πρέπει να προστατέψει το Άσυλο και την όποια ανομία παρεισφρέει στο πανεπιστήμιο».

Επιπλέον ο Πάνος Ρήγας δεν παρέλειψε να υπενθυμίσει ότι «η Σύγκλητος του Πολυτεχνείου καταδίκασε τον αυταρχισμό της αστυνομίας προασπιζόμενη τα ανοιχτά πανεπιστήμια».

Αναφερόμενος στην κυβέρνηση έκανε λόγο για στρατηγική απαξίωσης των δημόσιων πανεπιστημίων με στόχο να οδηγήσουν τα νέα παιδιά στην ιδιωτική εκπαίδευση, αφού εξίσωσαν τα ιδιωτικά κολέγια με τα πανεπιστήμια».

«Κανένα από τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει κυκλοφορήσει με μολότοφ. Άλλοι κυκλοφορούσαν με τσεκούρια», σημείωσε ο Π.Ρήγας.

Παράλληλα, ο ίδιος έκανε λόγο για «ανομία της κυβέρνησης που απαλλάσσει τα λευκά κολάρα από ποινικές ευθύνες και τους επιστρέφει χρήματα».

Αναφορικά με το σκάνδαλο Novartis ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Άμυνας τόνισε ότι «καταρρέει η λογική της σκευωρίας».

Τέλος, σε σχέση με τις διεργασίες στον ΣΥΡΙΖΑ τόνισε ότι στόχος του κόμματος πρέπει να είναι «η υπεράσπιση των εργατικών δικαιωμάτων και του ασφαλιστικού συστήματος».

Συντάκτης: avgi.gr

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

Η κοινωνία πρέπει να μείνει όρθια

Οι προειδοποιήσεις των ειδικών δεν επιτρέπουν κανέναν εφησυχασμό. "Θα έχουμε εκατόμβες θυμάτων", "αν συνεχίσουν να αυξάνονται τα κρούσματα με τέτοιους αλματώδεις ρυθμούς, θα αυξηθούν και οι διασωληνώσεις" επισημαίνουν εφιστώντας την προσοχή όλων, μα όλων μας, στις θερινές αποδράσεις.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο