Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Ν.Μπίστης: Μια μαζική πορεία για το Πολυτεχνείο είναι πάντα η απάντηση στον αυταρχισμό (Ηχητικό)

ICON

«Έχει δημιουργηθεί μια ατμόσφαιρα που μυρίζει μπαρούτι, ελπίζω να εκτονωθεί σωστά την Κυριακή, με μία μεγάλη, μαζική πορεία. Πάντα, αυτή ήταν η απάντηση στον αυταρχισμό της οποιασδήποτε κυβέρνησης», τόνισε ο Νίκος Μπίστης

«Μια μεγάλη και μαζική πορεία, είναι πάντα η απάντηση στον αυταρχισμό της οποιαδήποτε κυβέρνησης και στην προσπάθεια αξιοποίησής της πορείας του Πολυτεχνείου από διάφορες ομάδες», δήλωσε ο Νίκος Μπίστης.

Ο ίδιος μιλώντας στο Κόκκινο 105,5 πρόσθεσε ότι «έχει δημιουργηθεί μια ατμόσφαιρα που μυρίζει μπαρούτι, ελπίζω να εκτονωθεί σωστά την Κυριακή, με μία μεγάλη, μαζική πορεία. Πάντα, αυτή ήταν η απάντηση στον αυταρχισμό της οποιασδήποτε κυβέρνησης», σημείωσε χαρακτηριστικά ο κ. Μπίστης, που συμμετέχει από την Προοδευτική Συμμαχία στη Γραμματεία Οργανωτικού του ΣΥΡΙΖΑ.

«Υπάρχει πάντα η γνωστή ομάδα "αντιεξουσιαστών", "μπαχαλάκηδων", όπως τους λέει ο καθένας, που χρόνια τώρα την πορεία του Πολυτεχνείου και άλλες προσπαθούν να την αξιοποιήσουν. Από την άλλη, το μαζικό κίνημα -πρέπει να είναι μαζικό και να είναι κίνημα- οφείλει να τα αντιμετωπίσει αυτά τα φαινόμενα, για να προστατέψει και την μνήμη του Πολυτεχνείου και την αγωνιστική επικαιρότητα που συνδέεται με το σήμερα», σημείωσε ο ίδιος.

Μάλιστα, αναφερόμενος και στην επισήμανση του Αλ.Τσίπρα ότι ο προοδευτικός κόσμος που θα λάβει μέρος στις διαδηλώσεις δεν θα πρέπει να «τσιμπήσει» και να τροφοδοτήσει τα σενάρια σύνδεσης του ΣΥΡΙΖΑ με τα επεισόδια, ο κ. Μπίστης σημείωσε ότι «όταν ακούς ότι "κάποιοι θέλουν Γρηγορόπουλο" από τον υπουργό, όταν βλέπεις την αψυχολόγητη επέμβαση στην ΑΣΟΕΕ, πάει το μυαλό σου, μήπως κάποιοι θέλουν αίμα. Αυτό πρέπει να το αντιμετωπίσουμε με ψυχραιμία και αποφασιστικότητα, στο βαθμό που μπορούμε».

Θα ήθελαν ο ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία να είναι κόμμα του 4%, αλλά δυστυχώς γι` αυτούς είναι του 31,5%», σημείωσε ο ίδιος.

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

Ο εξευτελισμός του Χρυσοχοϊδη και της Ν.Δ.

Τα χθεσινά γεγονότα στην πλατεία Συντάγματος, την ώρα που συζητιόταν το νομοσχέδιο για τις διαδηλώσεις, είναι εικόνες και από το παρελθόν και από το μέλλον. Είχαν όμως και ένα παράπλευρο αποτέλεσμα: προκάλεσαν τον απόλυτο διασυρμό της Νέας Δημοκρατίας μέσα στη Βουλή.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο
Όλες οι Ειδήσεις