Live τώρα    
25°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
25 °C
23.2°C25.8°C
2 BF 33%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αίθριος καιρός
24 °C
23.4°C26.8°C
2 BF 33%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
21 °C
20.0°C24.8°C
2 BF 49%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
21 °C
20.2°C21.0°C
2 BF 69%
ΛΑΡΙΣΑ
Ελαφρές νεφώσεις
25 °C
24.0°C24.9°C
2 BF 33%
Στ.Αραχωβίτης: Ο κ. Βορίδης να ασχοληθεί ουσιαστικά με τα πραγματικά προβλήματα του αγροτικού κόσμου
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Στ.Αραχωβίτης: Ο κ. Βορίδης να ασχοληθεί ουσιαστικά με τα πραγματικά προβλήματα του αγροτικού κόσμου

«Ακούσαμε σήμερα τις νέες προκλητικές δηλώσεις του υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Βορίδη, ο οποίος κυνικά υποδεικνύει στην αστυνομία τη χρησιμοποίηση γκλοπ απέναντι στους φοιτητές που "δεν συνεμορφώθησαν" με την κανονικότητα της κυβέρνησης της ΝΔ», σημείωσε ο τομεάρχης Αγροτικής Ανάπτυξης του ΣΥΡΙΖΑ, Σταύρος Αραχωβίτης.

Ο ίδιος υπενθύμισε στον κ. Βορίδη ότι «είναι υπουργός και μάλιστα Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων. Και ο κλάδος στον οποίο τοποθετήθηκε να για υπηρετήσει, είτε του αρέσει, είτε όχι, έχει σοβαρά προβλήματα βιωσιμότητας ν’ αντιμετωπίσει».

Παράλληλα, ο Στ.Αραχωβίτης πρόσθεσε ότι «το ελαιόλαδο και η βρώσιμη ελιά περνάνε τη χειρότερη κρίση τιμών των τελευταίων χρόνων, μετά την χαμηλότερη του 2012 και την υψηλότερη του 2017, με τους παραγωγούς να βρίσκονται σε απόγνωση. Οι έλεγχοι στο γάλα έχουν επίσης σταματήσει, με αποτέλεσμα γνωστές και μη εξαιρετέες κακές περιπτώσεις γαλακτοβιομηχανιών, να αποθρασύνονται και να "ασελγούν" πάνω στο εισόδημα των κτηνοτρόφων».

«Τον καλούμε λοιπόν, ν’ ασχοληθεί ουσιαστικά με τα πραγματικά προβλήματα του αγροτικού κόσμου, πριν τα αποτελέσματα γίνουν μη αναστρέψιμα. Για όλους», υπογράμμισε ολοκληρώνοντας ο τομεάρχης Αγροτικής Ανάπτυξης του ΣΥΡΙΖΑ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL