Live τώρα    
22°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
22 °C
20.2°C23.8°C
3 BF 42%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αίθριος καιρός
22 °C
19.1°C22.7°C
2 BF 55%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
18 °C
18.0°C19.9°C
4 BF 60%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Σποραδικές νεφώσεις
20 °C
18.8°C20.8°C
5 BF 45%
ΛΑΡΙΣΑ
Αίθριος καιρός
23 °C
22.9°C22.9°C
3 BF 31%
Νάσος Ηλιόπουλος: Κατέρρευσε με πάταγο το σχέδιο της κυβέρνησης να ταυτίσει τους φοιτητές με την "ανομία"
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Νάσος Ηλιόπουλος: Κατέρρευσε με πάταγο το σχέδιο της κυβέρνησης να ταυτίσει τους φοιτητές με την "ανομία"

Το σχέδιο της κυβέρνησης και μερίδας των ΜΜΕ να ταυτίσει τις αντιδράσεις των φοιτητών με την "ανομία" κατέρρευσε χθες, τόνισε ο επικεφαλής της “Ανοιχτής Πόλης” Ν. Ηλιόπουλος σε ανάρτησή του.

Ο Ν. Ηλιόπουλος εξήγησε πως κατέρρευσε το αφήγημα της κυβέρνησης  "μπροστά στα καθαρά πρόσωπα των παιδιών που απέναντι από τα ΜΑΤ διεκδίκησαν το δικαίωμα τους για την διεξαγωγή συνέλευσης του φοιτητικού συλλόγου. Κατέρρευσε με πάταγο το απόγευμα όταν χιλιάδες νέοι και νέες κατέβηκαν στον δρόμο σε μία μαζική πορεία".

"Το κακό με τα πολιτικά σχέδια είναι ότι μερικές φορές δεν δουλεύουν. Το σχέδιο της κυβέρνησης και μερίδας των ΜΜΕ να ταυτίσει τις αντιδράσεις των φοιτητών με την "ανομία" κατέρρευσε χθες. Κατέρρευσε μπροστά στα καθαρά πρόσωπα των παιδιών που απέναντι από τα ΜΑΤ διεκδίκησαν το δικαίωμα τους για την διεξαγωγή συνέλευσης του φοιτητικού συλλόγου. Κατέρρευσε με πάταγο το απόγευμα όταν χιλιάδες νέοι και νέες κατέβηκαν στον δρόμο σε μία μαζική πορεία. Τι έμεινε για αυτούς που χωρίς ντροπή έχουν κάνει το ψέμα συνήθεια; Να μιλήσουν για λίγους δεκάδες φοιτητές. Δεν πειράζει, η χθεσινή εικόνα ήδη τους έχει τρομοκρατήσει".

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL