Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

"Απέλυαν κόσμο και έκλειναν τα νοσοκομεία για να πληρώνεται η Novartis" (Video)

Ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Δικαιοσύνης αναφέρθηκε στα γεγονότα που δείχνουν την εμπλοκή πολιτικών στο σκάνδαλο Novartis

Τα ίδια τα γεγονότα στα χρόνια της κρίσης αποδεικνύουν την εμπλοκή πολιτικών στο σκάνδαλο Novartis, δήλωσε ο Δημήτρης Παπαγγελόπουλος.

Ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Δικαιοσύνης συμφώνησε με την επισήμανση του δημοσιογράφου Μ. Κοττάκη, ο οποίος είπε ότι έκλειναν νοσοκομεία και απέλυαν κόσμο για να πληρωθεί η Novartis, ενώ την ίδια στιγμή τα ομόλογα της Novartis «κουρεύτηκαν» κατά μόλις 2%, όταν για τον ελληνικό λαό το «κούρεμα» ξεπερνούσε το 45%.

Μιλώντας στην τηλεόραση του Kontra, ο Δ. Παπαγγελόπουλος τόνισε ότι χωρίς τη συμμετοχή των πολιτικών τίποτα δε θα μπορούσε να γίνει. «Δεν είναι δικιά μου δουλειά να τους υποδείξω ή να τους ανακαλύψω» ανέφερε. Όλοι ήξεραν ότι συμβαίνει αλλά σήμερα κάποιοι θέλουν να πείσουν ότι πρόκειται για σκευωρία επισήμανε.

Παράλληλα, αναρωτήθηκε για ποιο λόγο ο Κ. Φρουζής δεν έχει κληθεί στην ανάκριση, τη στιγμή που του έχει ασκηθεί δίωξη εδώ και δύο χρόνια και έχει απαγόρευση εξόδου από τη χώρα.

Ο Δ. Παπαγγελόπουλος έκανε λόγο για παρέμβαση του Ευ. Βενιζέλου στη Δικαιοσύνη, καθώς, όπως είπε, ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ ζήτησε να αφαιρεθεί η υπόθεση από την Ελ. Τουλουπάκη. «Υποδεικνύει δημόσια στον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου τι πρέπει να κάνει. Ένας κακεντρεχής θα έλεγε ότι είναι μία προσπάθεια εκφοβισμού της Τουλουπάκη. “Κάτσε καλά γιατί θα σου πάρουμε την υπόθεση”» ανέφερε χαρακτηριστικά ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Δικαιοσύνης.

Συντάκτης: avgi.gr

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

Ξέρουν μόνο να γκρεμίζουν

Να γκρεμίζεις είναι εύκολο, το δύσκολο είναι να χτίσεις. Ως αξιωματική αντιπολίτευση, η Ν.Δ. επιδόθηκε συστηματικά σε μια χυδαία επιχείρηση κατεδάφισης όλων των κόπων του ελληνικού λαού, αυτών που επέτρεψαν στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ να βγάλει τη χώρα από τα Μνημόνια...

Δειτε ολοκληρο το αρθρο
Όλες οι Ειδήσεις