Live τώρα    
15°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
15 °C
10.1°C16.2°C
2 BF 63%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
12 °C
8.6°C13.4°C
2 BF 58%
ΠΑΤΡΑ
Αυξημένες νεφώσεις
16 °C
9.0°C16.0°C
2 BF 63%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Σποραδικές νεφώσεις
14 °C
13.6°C15.4°C
3 BF 87%
ΛΑΡΙΣΑ
Σποραδικές νεφώσεις
10 °C
9.9°C12.3°C
0 BF 76%
Νέες συκοφαντίες Κικίλια εναντίον του ΚΕΘΕΑ
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Νέες συκοφαντίες Κικίλια εναντίον του ΚΕΘΕΑ

Σφοδρές επικρίσεις κατά της κυβέρνησης για την κατάργηση του αυτοδιοίκητου του ΚΕΘΕΑ διατύπωσαν οι εκπρόσωποι των εργαζομένων στο Κέντρο κατά την ακρόαση των φορέων για την κύρωση της σχετικής Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου. Παράλληλα, ο υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας συνέχισε τις συκοφαντικές επιθέσεις προς το ΚΕΘΕΑ προκειμένου να δικαιολογήσει το κυβερνητικό πραξικόπημα. «Αυτά που εμείς αποκαλύπτουμε για τα Διαβατά γίνονται όπλο εναντίον μας» υπογράμμισε ο Δημήτρης Κολοκάθης, πρόεδρος του συλλόγου των εργαζομένων του ΚΕΘΕΑ, σχετικά με το πόρισμα για τις ατασθαλίες στο παράρτημα των Διαβατών που αξιοποίησε προπαγανδιστικά η κυβέρνηση.

Ο Δ. Κολοκάθης ξεκαθάρισε ότι η κυβέρνηση παρενέβη στο αυτοδιοίκητο του ΚΕΘΕΑ προκειμένου να αποτρέψει την εκλογή της Ξένης Δημητρίου στην προεδρία του, παρά τα 15 χρόνια εθελοντικής της προσφοράς στο Κέντρο, γιατί «η κ. Δημητρίου έδινε άδειες στον κ. Κουφοντίνα». Ο Δ. Κολοκάθης επισήμανε τη στήριξη του ΚΕΘΕΑ από εκατοντάδες φορείς, μεταξύ των οποίων και τους 13 περιφερειάρχες, και θύμισε ότι το πόρισμα για τα Διαβατά προήλθε από εσωτερικές διαδικασίες του ΚΕΘΕΑ, οι οποίες είναι απόρροια του αυτοδιοίκητου.

Ο Δ. Κολοκάθης προειδοποίησε ότι η κατάργηση του αυτοδιοίκητου του ΚΕΘΕΑ μπορεί να διακινδυνεύσει τη θέση του ως συμβούλου του ΟΗΕ, θέση που κατέλαβε μετά από ενδελεχή έλεγχο κι ακριβώς λόγω της ανεξαρτησίας του.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL