Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Ο. Γεροβασίλη: Πλημμέλημα η κατοχή καλάσνικοφ και κακούργημα η μολότοφ; (Video)

Η Ο. Γεροβασίλη κατέρριψε την ερμηνεία που έκαναν συγκεκριμένα ΜΜΕ για τις δηλώσεις του Σπ. Λάππα κατά τη διάρκεια νομικής συζήτησης χθες στη Βουλή

Το τι ακριβώς δήλωσε ο Σπύρος Λάππας κατά τη συζήτηση των τροποποιήσεων του Ποινικού Κώδικα στην αρμόδια Επιτροπή της Βουλή εξήγησε η Όλγα Γεροβασίλη, καταρρίπτοντας την ερμηνεία που δίνουν συγκεκριμένα ΜΜΕ.

Όπως σημείωσε μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ επισήμανε ότι η οπλοφορία δεν είναι κακούργημα αν δεν χρησιμοποιείται το όπλο και έφερε ως παράδειγμα την κατοχή καλάσνικοφ που αποτελεί πλημμέλημα.

«Δεν είπε κανείς ότι δεν είναι αδίκημα η κατοχή μολότοφ. Προφανώς είναι αδίκημα. Άλλο όμως αν είναι πλημμέλημα ή κακούργημα. Συζητούσαν για το μέγεθος. Άλλο η κατοχή, άλλο η χρήση» τόνισε, με τον βουλευτή της ΝΔ. Θ. Ρουσόπουλο να συμφωνεί.

«Η συζήτηση στους ποινικούς κώδικες έγινε για τη διαβάθμιση αδικημάτων και την κατηγοροποίησή τους» υπογράμμισε η Όλγα Γεροβασίλη.

Συντάκτης: avgi.gr

Δείτε όλα τα σχόλια
Κύριο άρθρο

Αυτή είναι η δημοκρατία τους

Δύο βουλευτές της Ν.Δ. και ένας υπουργός βγήκαν χθες στις τηλεοράσεις για να μας εξηγήσουν ότι αυτά που διαπράττει τις τελευταίες ημέρες η Αστυνομία είναι απολύτως νόμιμα και στο πλαίσιο της εντολής που έχει η κυβέρνηση να πατάξει την ανομία.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο