Live τώρα    
21°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
21 °C
18.9°C21.9°C
2 BF 46%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
18 °C
15.2°C19.9°C
2 BF 43%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
18 °C
16.0°C20.4°C
2 BF 71%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
21 °C
19.3°C21.9°C
3 BF 59%
ΛΑΡΙΣΑ
Σποραδικές νεφώσεις
19 °C
18.4°C18.9°C
2 BF 42%
Γ.Αμανατίδης: Στημένο και ψευδές το δίλημμα σκευωρία ή σκάνδαλο Novartis (Video)
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Γ.Αμανατίδης: Στημένο και ψευδές το δίλημμα σκευωρία ή σκάνδαλο Novartis (Video)

«Όσο περνά ο καιρός και προχωρά η υπόθεση θα αποκαλύπτεται ότι το δίλημμα σκευωρία ή σκάνδαλο είναι στημένο και ψευδές», τόνισε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννης Αμανατίδης για την υπόθεση Novartis, ξεκαθαρίζοντας ότι πρόκειται για σκάνδαλο

Ο ίδιος, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Kontra Chanel ζήτησε να αφεθεί η δικαιοσύνη να κάνει τη δουλεία της προσθέτοντας ότι «υπάρχουν πολιτικές ευθύνες».

https://www.youtube.com/embed/5c5nxFeYpUE

Όσον αφορά στην ψήφο των αποδήμων, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ σημείωσε ότι «περιμένουμε την τελική διάταξη που θα φέρει η ΝΔ την Παρασκευή».

Παράλληλα, σχολιάζοντας τις δηλώσεις του υπουργού Προστασίας του Πολίτη ότι το προσφυγικό είναι «έξω και πέρα από κάθε δυνατότητα διαχείρισης, καθώς ακόμα και αν ο μηχανισμός ολόκληρης της ΕΕ είχε κινητοποιηθεί δεν θα μπορούσε να διαχειριστεί αυτό το τσουνάμι ανθρώπων», ο Γ.Αμανατίδης σχολίασε ότι δείχνουν «την αργοπορία και την αναποτελεσματικότηκτα της κυβέρνησης».

Επιπρόσθετα, ο Γιάννης Αμανατίδης συνεχίζοντας στο ίδιο μήκος κύματος περί αναποτελεσματικότητας της ΝΔ στο προσφυγικό, υπενθύμισε ότι «κατάργησαν το υπουργείο Μεταναστευτικής Πολιτικής», ενώ δεν παρέλειψε να τονίσει ότι «η ιδεοληψία της ΝΔ να μην μεταφέρουν ανθρώπους από τη Μόρια στην ενδοχώρα», οδήγησε στο να φτάσει ο πληθυσμός στο συγκεκριμένο ΚΥΤ τις 15.000.

«Ο κ. Μητσοτάκης επενδύει στη λογική ότι δεν είναι πρόσφυγες αλλά μετανάστες», ανέφερε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και πρόσθεσε ότι τον «ανησυχεί» η απουσία της Ελλάδας από την πρωτοβουλία της Ιταλίας για το προσφυγικό.

Επιπλέον, κατηγόρησε τη ΝΔ ότι αποκρύπτει το γεγονός ότι επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ πραγματοποιήθηκαν 20.000 οικειοθελείς μετεγκαταστάσεις μεταναστών, υπογραμμίζοντας ότι «η Ελλάδα πρέπει να μπει αποφασιστικά εκεί που παίρνονται οι αποφάσεις» για το προσφυγικό

Τέλος, κάλεσε την κυβέρνηση να βοηθήσει σοβαρά τις περιοχές που έχουν επωμιστεί το προσφυγικό.

Συντάκτης: avgi.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL