Live τώρα    
13°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
13 °C
10.1°C14.3°C
3 BF 77%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Σποραδικές νεφώσεις
12 °C
11.2°C13.3°C
2 BF 71%
ΠΑΤΡΑ
Αραιές νεφώσεις
12 °C
11.0°C12.1°C
3 BF 80%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Σποραδικές νεφώσεις
13 °C
12.5°C14.3°C
3 BF 80%
ΛΑΡΙΣΑ
Αυξημένες νεφώσεις
12 °C
10.7°C11.9°C
4 BF 82%
Π. Πολάκης: / Π. Πολάκης: Εξαιρούν όσους δεν γουστάρουν...
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Π. Πολάκης: / Π. Πολάκης: Εξαιρούν όσους δεν γουστάρουν...

Για «πρωτοφανή απόφαση στα κοινοβουλευτικά χρονικά» κάνει λόγο ο Παύλος Πολάκης. Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ δημοσιοποίησε τη θέση του και τη στάση του τις επόμενες ημέρες μέσα από ανάρτησή του στα κοινωνικά δίκτυα και σε συνέντευξή του στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Kontra Chanel.

«Προσχηματικά λένε ότι θα μας καλέσουν ως μάρτυρες, ενώ δεν έχουμε καταθέσει εμείς ως μάρτυρες στην υπόθεση αυτή, σε μια προσπάθεια να μας εξαιρέσουν και να πουλήσουν έναν πολιτικό τσαμπουκά ότι 'εμείς αποφασίζουμε και διατάσσουμε'. Πραγματικά ζήσαμε χουντικές στιγμές, αλλά είχαν την κατάλληλη απάντηση» είπε χαρακτηριστικά στον τηλεοπτικό σταθμό και πρόσθεσε πως εξαιρούν «όσους δεν γουστάρουν».

Λίγο αργότερα στο Facebook ο Π. Πολάκης έγραψε: «Χουντικής έμπνευσης απόφαση της πλειοψηφίας της Προανακριτικής (Ν.Δ. - ΚΙΝ.ΑΛΛ.) για εξαίρεση εμένα και του Τζανακόπουλου από τις εργασίες της Επιτροπής με το πρόσχημα πως θα μας καλέσουν ως μάρτυρες!!! Ο σκοπός τους τριπλός, να ελέγξουν τη σύνθεση της Επιτροπής για να προφυλάξουν μάρτυρες όπως τον Φρουζή και τον Μανιαδάκη,να συσκοτίσουν και να αποπροασανατολίσουν τη συζήτηση από το ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΗΣ ΝΟΒΑΡΤΙΣ και της φαρμακευτικής δαπάνης που πληρώσαμε 32 ΔΙΣ. ΕΥΡΩ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ και βέβαια να τρομοκρατήσουν τους εισαγγελείς που διερευνούν τις ποινικές ευθύνες των υπουργών τους!!!» (...) «ΔΕΝ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ ΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ (απείχαμε απο την ψηφοφορία μη αναγνωρίζοντας το δικαίωμα να αποφασίσουν την εξαίρεσή μας, καθώς οι επιτροπές συγκροτούνται με πρόταση των αρχηγών των Κοινοβουλευτικών Ομάδων ΚΑΙ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΛΛΟ ΤΡΟΠΟ)».

«ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ!!!» καταλήγει το σχόλιό του.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL