Live τώρα    
17°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
17 °C
14.5°C18.7°C
2 BF 61%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
16 °C
12.4°C18.0°C
1 BF 66%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
16 °C
13.7°C16.0°C
2 BF 65%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
16 °C
14.3°C18.0°C
0 BF 57%
ΛΑΡΙΣΑ
Αίθριος καιρός
16 °C
15.7°C15.7°C
1 BF 69%
Δ. Παπαγγελόπουλος: Το τοπίο ξεκαθαρίζει, έρχεται στο φως η αλήθεια για το μεγαλύτερο σκάνδαλο
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Δ. Παπαγγελόπουλος: Το τοπίο ξεκαθαρίζει, έρχεται στο φως η αλήθεια για το μεγαλύτερο σκάνδαλο

«Το τοπίο άρχισε να ξεκαθαρίζει. Η αλήθεια για το μεγαλύτερο σκάνδαλο από συστάσεως του ελληνικού κράτους έρχεται στο φως» αναφέρει ο Δημήτρης Παπαγγελόπουλος σχολιάζοντας τις αποκαλύψεις των εισαγγελέων διαφθοράς για το σκάνδαλο Novartis.

Όπως σημειώνει ο τέως αναπληρωτής υπουργός Δικαιοσύνης, «οι εκκωφαντικές αποκαλύψεις των τελευταίων ημερών κορυφώθηκαν με τους ισχυρισμούς του κ. Μανιαδάκη ότι ο κ. Στουρνάρας του είπε ότι όταν αλλάξει η κυβέρνηση ο ίδιος, ο κύριος Στουρνάρας δηλαδή, με άλλα δύο πολιτικά πρόσωπα, είχαν αποφασίσει να τσακίσουν τους εισαγγελείς και τους μάρτυρες.

Το πρόβλημα πλέον δεν είναι πρόβλημα των προσώπων που εμπλέκονται στην υπόθεση και θέμα μόνο της Δικαιοσύνης αλλά έχει μετατραπεί σε πρόβλημα της Δημοκρατίας.

Η Δικαιοσύνη είμαι βέβαιος πως θα πράξει το καθήκον της. Η Δικαιοσύνη πρέπει να ερευνήσει άμεσα τους ισχυρισμούς του κ. Μανιαδάκη ότι ο κ. Στουρνάρας με άλλα δύο πολιτικά πρόσωπα θα τσακίσουν εισαγγελείς και μάρτυρες όταν γίνει κυβέρνηση η Νέα Δημοκρατία».

Ο Δ. Παπαγγελόπουλος τονίζει ότι «ενέργειες σαν αυτή που περιγράφει ο κ. Μανιαδάκης και οι παρακρατικές μαφιόζικες μέθοδοι που χρησιμοποιούν οι πραγματικοί σκευωροί και ένοχοι με τα ελάχιστα γιουσουφάκια τους στον Τύπο, όπως θα αποκαλυφθεί πολύ σύντομα, αποτελούν ντροπή για τη Δημοκρατία και τη Δικαιοσύνη.

Το υπόσχομαι. Ο ελληνικός λαός θα μάθει όλη την αλήθεια και είμαι βέβαιος πως η Δικαιοσύνη θα ερευνήσει τα πάντα».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL