Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Γ. Βαρεμένος: Ο Μητσοτάκης επιχείρησε να κάνει πιστευτά τα απίστευτα για το μετρό Θεσσαλονίκης

«Έστησε ένα show παραπλάνησης, θέλοντας να βγάλει τρελούς τους επιστήμονες και τους εκπροσώπους φορέων, αρκεί να «τσιμπήσουν» οι ανενημέρωτοι»

«Αφού θεωρούν ότι απέδωσε προεκλογικά το ψεύδος και η συνειδητή παραπλάνηση των Θεσσαλονικιών για τη Συμφωνία των Πρεσπών, ασχέτως αν η αλήθεια αποκαλύφθηκε μετεκλογικά, ο πρωθυπουργός επανέλαβε το πείραμα, στη Θεσσαλονίκη, επιχειρώντας να κάνει πιστευτά τα απίστευτα για το μετρό της πόλης» δήλωσε ο τομεάρχης Υποδομών και Μεταφορών του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργος Βαρεμένος.

«Επανερχόμενος στον τόπο του εγκλήματος, και αγνοώντας ακόμη και την επιστολή της εταιρίας, από την οποία συνάγεται ότι το Μετρό μπορεί να λειτουργήσει το 2022 χωρίς τον σταθμό της Βενιζέλου, ενώ τώρα πάει, για το 2025, ο κ. Μητσοτάκης, έστησε ένα show παραπλάνησης, θέλοντας να βγάλει τρελούς τους επιστήμονες και τους εκπροσώπους φορέων, αρκεί να «τσιμπήσουν» οι ανενημέρωτοι. Οι τελευταίοι πιθανώς και να μην πληροφορήθηκαν ακόμη, ότι θα κληθούν να πληρώσουν τις τεράστιες αποζημιώσεις, τις οποίες αναφέρει η εταιρία στην επιστολή της, ενώ το έργο πάει πίσω και η πόλη ζει τη συνέχεια του ανέκδοτου για το μετρό της» επισήμανε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

«Προφανώς ο κ. Μητσοτάκης έχει πειστεί από τους αλχημιστές επικοινωνιολόγους, ότι οι θεσσαλονικείς μπορούν να πιστέψουν όχι την πραγματικότητα της αδιανόητης και πανάκριβης τορπίλης στο μετρό Θεσσαλονίκης, αλλά μια ψεύτικη πραγματικότητα, που φιλοτεχνείται σ’ ένα ευνοϊκό γι’ αυτούς περιβάλλον μέσων μαζικής ενημέρωσης.

Οι Θεσσαλονικείς μπορούν να αντέξουν τον επικοινωνιακό βομβαρδισμό και να επιστρέψουν στον πρωθυπουργό τα καθρεφτάκια, όχι μόνο επειδή κοστίζουν εκατοντάδες εκατομμύρια, αλλά και γιατί μ’ αυτά επιχειρείται να τους αποστάσουν την προσοχή, από τα πραγματικά κίνητρα, όσων μηχανεύτηκε η κυβέρνηση της Ν.Δ. για το μετρό Θεσσαλονίκης» κατέληξε ο Γ. Βαρεμένος.

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

Οι ρωγμές στο τείχος

Οι περιοδείες του Τσίπρα και των άλλων στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ και οι συναντήσεις τους με τον κόσμο του εμπορίου, της εστίασης και της μικρής επιχειρηματικότητας δημιουργούν ένα σοβαρό ρήγμα στο επικοινωνιακό τείχος που έχει σηκώσει η κυβέρνηση γύρω από την πολιτική της.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο
Όλες οι Ειδήσεις