Live τώρα    
17°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αυξημένες νεφώσεις
17 °C
14.8°C17.3°C
3 BF 84%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αραιές νεφώσεις
13 °C
11.9°C14.4°C
2 BF 79%
ΠΑΤΡΑ
Αυξημένες νεφώσεις
13 °C
11.0°C14.3°C
2 BF 88%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
18 °C
18.0°C18.8°C
2 BF 74%
ΛΑΡΙΣΑ
Αυξημένες νεφώσεις
11 °C
10.9°C11.9°C
3 BF 100%
Η δεύτερη ημέρα της περιοδείας του Αλ. Τσίπρα στην Κρήτη (φωτογραφίες)
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Η δεύτερη ημέρα της περιοδείας του Αλ. Τσίπρα στην Κρήτη (φωτογραφίες)

Τα Σελλιά ήταν ο πρώτος σταθμός της επίσκεψης του Αλέξη Τσίπρα στο Ρέθυμνο, στο πλαίσιο του δημοκρατικού καλέσματος για ένταξη στον ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία

Ο Αλ. Τσίπρας έγινε δεκτός από αρκετούς πολίτες, οι οποίοι τον άκουσαν να τους μιλά για την ισχυρή οργάνωση του ΣΥΡΙΖΑ -Προοδευτική Συμμαχία, που θέλει να δημιουργηθεί με τη συμμετοχή των πολιτών, μιας και σε αυτούς ανήκουν οι κατακτήσεις που έχουν γίνει, όπως χαρακτηριστικά είπε.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ανέφερε επίσης πως "στην πατρίδας μας, υπάρχουν δύο διαφορετικές «Ελλάδες»: Από τη μία πλευρά η παρασιτική Ελλάδα, που έχει μάθει να αναπτύσσεται με χάρες και ρουσφέτια, η Ελλάδα που μας οδήγησε στη κρίση και τη χρεοκοπία. Και από την άλλη, η Ελλάδα που συναντάμε στην πορεία μας προς τον λαό: Της δημιουργίας, της εντιμότητας και της αξιοπρέπειας. Αυτή που βλέπουμε στα πρόσωπα των ανθρώπων που μας εκφράζουν την αγωνία τους για την προκοπή του τόπου μας. Επίσκεψη στα Σελλιά Ρεθύμνου".

Τον Αλέξη Τσίπρα συνοδεύουν οι πρώην υπουργοί και βουλευτές κ.κ. Ανδρέας Ξανθός και Παύλος Πολάκης. Σε ερώτηση κατοίκων για το θέμα του Βόρειου Οδικού Άξονα Κρήτης απάντησε ότι με τους χειρισμούς της η σημερινή κυβέρνηση ναρκοθετεί την πορεία του έργου που είχε δρομολογηθεί από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, με αποτέλεσμα να υπάρχει ο κίνδυνος για νέες καθυστερήσεις, παρατήρησε.

Επίσης ερωτηθείς για τις Βιομηχανικές Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας και για τον προγραμματισμό που υπάρχει για τη συγκεκριμένη περιοχή νότια του Ρεθύμνου, ο κ. Τσίπρας εξέφρασε μιλώντας προς τους πολίτες τη θέση του ιδίου και του κόμματός του, ότι είναι δίπλα τους σε ό,τι αφορά τις ανησυχίες τους. Χρειάζεται πάντα μια ήπια ανάπτυξη των ανανέωσιμων πηγών ενέργειας -τόνισε-, ήπια ανάπτυξη του τουρισμού, πρόσθεσε, αντιτασσόμενος στο μαζικό τουρισμό.

Στη συνέχεια ο Αλ. Τσίπρας θα επισκεφτεί το Πέραμα, ενώ σστις 19.00 στην Πλατεία Σοχώρας στο κέντρο της παλαιάς Πόλης του Ρεθύμνου θα συμμετάσχει σε ανοιχτή εκδήλωση - συζήτηση για τη διεύρυνση του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία.

Φωτογραφίες: Andrea Bonetti

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL